Bjørdal (Foto: Frode Olsen)
Bjørdal (Foto: Frode Olsen)

Viking-stopper synes det er leit om Start rykker ned

Johan Lædre Bjørdal kan sende kompisene ned til Adeccoligaen.

Stavanger (TV2 Sporten): Johan Lædre Bjørdal har mange fotballvenner. Flere av dem spiller for søndagens motstander IK Start. Etter en pinlig sesong er det kun teoretiske sjanser for at Sørlandets stolthet blir værende i Tippeligaen. Det liker ikke Johan Lædre Bjørdal videre godt.

- Jeg synes det er leit om Start rykker ned. Noen av mine beste venner spiller i klubben. Jesper Mathisen, Morten Hæstad, Espen Børufsen og Kenneth Høie er spillere jeg kjenner veldig godt. I tillegg er det en klubb med flotte fasiliteter og lang tradisjon i toppfotballen, sier Lædre Bjørdal til TV2 Sporten.

LES: Uviss fremtid for tre Viking-stjerner

Ingenting gratis
Stopperen vil ikke høre snakk om at Viking forbereder seg til Start-kampen på en annerledes måte enn andre kamper med betydning.

– Vi ønsker å vinne dette oppgjøret. Klarer vi den oppgaven rykker Start ned. Slik er fotballen noen ganger. Det er egentlig litt rart at de kaver helt i bunn. Start har jo et godt lag, sier Lædre Bjørdal.

LES: Sokolowski kan erstatte Torp i Brann

Nye fjes
Denne uken har Åge Hareide overlatt ansvaret til to av klubbens nye trenere. Tanken er at både Thomas Pereira og Josep Clotet skal gjøre seg kjent med forholdene før de starter alvoret i 2012.

Åge Hareide (Foto: Frode Olsen/)
Åge Hareide (Foto: Frode Olsen/)

Lædre Bjørdal har fått et positivt inntrykk.

- Denne uken har vi fått inn to nye fjes. Det synes jeg har gått fint. Det er alltid fint med nye ideer, sier Bjørdal.