Tottenham (Foto: Dave Howarth/Pa Photos)
Tottenham (Foto: Dave Howarth/Pa Photos)

Terry Venables: – Tottenham kan utfordre United og City

Harry Redknapp er i problemer etter anklager om bedrageri, men tidligere Tottenham-manager Terry Venables tror «Happy Harry» har et sterkt nok lag til å kjempe om Premier League-tittelen.

Det har blåst rundt Tottenhams manager Harry Redknapp den siste tiden.

Må møte i retten – går glipp av transfervinduet
Redknapp må møte i rettssak rundt beskyldninger om bedrageri i både 2002 og 2007 mens han var manager for Portsmouth. I tillegg har 64-åringen hatt en mindre hjerteoperasjon.

Manageren må møte i retten 23. januar 2012 og går dermed glipp av siste uken hvor transfervinduet er åpent. Redknapp har blitt kjent for sine signeringer like før vinduet stenger tidligere.

Les også: Redknapp må møte i retten for skattesnusk
Les også: Redknapp må gjennom hjerteoperasjon

Vært gode etter en svak start
Etter en svak start på Premier League-sesongen med 0-3-tap for Manchester United og 1-5-tap for serieleder Manchester City.

Siden de kampene har London-laget vunnet syv av sine åtte kamper og kan få like mange poeng som Newcastle på tredjeplassen om de vinner hengekampen sin.

Tidligere Tottenham-manager har troen
Nå går en tidligere Tottenham-manager ut og skryter av Harry Redknapps mannskap.

Terry Venables var sjef for klubben i perioden mellom 1987 og 1993 og mener at laget kan kjempe helt i toppen av Premier League denne sesongen.

– Jeg tror, og dette vil ingen supportere si, men jeg tror at Tottenham kan få Manchester-lagene til å frykte dem på toppen av tabellen i år.

Gareth Bale har vært stor for londonerne og med nysigneringene Emmanuel Adebayor og Scott Parker i tillegg til blant andre Rafael van der Vart i form ser det lyst ut for Tottenham.

Les også: Derfor er Premier League verdens beste liga

Se video i vinduet øverst!