Nicklas Bendtner (Foto: Lars Poulsen/Ap)
Nicklas Bendtner (Foto: Lars Poulsen/Ap)

Danske landslagsstjerner politianmeldt

De danske landslagsspillerne fikk lov til å drikke alkohol etter 2-0-seieren over Sverige fredag. Det endte med anmeldelse.

Se Danmark - Finland på TV 2 SPORT 2 og tv2sumo.no kl. 20.15

Det er Helsingør Dagblad som skriver at spillere på det danske fotballandslaget ble anmeldt av en gjest på hotellet de bodde på natt til lørdag.

Gjesten skal ha følt seg forulempet av en eller flere spillere etter at det oppsto tumulter på hotellet hvor de involverte bodde.

De danske landslagsspillerne fikk lov til å nyte alkohol etter 2-0-seieren over Sverige fredag, men bare på hotellets område.

Skadet
Av ukjente årsaker skal gjesten ha havnet i klammeri med en eller flere spillere, som forsøkte å roe ned mannen. Ifølge Helsingør Dagblad skal så gjesten ha falt og skadet noen knokler i den ene armen.

Lørdag troppet mannen opp på politihuset og anmeldte landslagsspillerne, angivelig for voldsbruk. Nordsjælland-politiet etterforsket saken lørdag og avhørte flere av spillerne, før det ble besluttet å avvise anmeldelsen uten at noen ble siktet i saken.

Les:Purunge Danmark er Nordens konger

Nevnte Bendtner og Agger
Ifølge Helsingør Dagblads reporter, som hørte deler av samtalen, skal både Nicklas Bendtners og Daniel Aggers navn ha blitt nevnt da den hissige hotellgjesten anmeldte saken til politiet.

Dansk Boldspil-Union (DBU) opplyser overfor avisen at ingen av spillerne har brutt forbundets disiplinærregler.

Les: – Få av deg lua, Bendtner

Ingen regler brutt
– Spillerne fikk muligheten til å slappe av og glede seg over seieren over Sverige sammen i hotellets offentlig tilgjengelige barområde, sier DBUs kommunikasjonssjef Lars Berendt til Helsingør Dagblad.

– De fikk lov til å nyte alkohol med hensyn til at de allerede tirsdag skal spille landskamp mot Finland. Spillerne fulgte på alle områder landslagstrener Morten Olsens anvisninger, sier Berendt.

Danmark spiller privatlandskamp mot Finland kl. 20.15 i kveld. Kampen ser du direkte på TV 2 SPORT 2 og tv2sumo.no.

Les:Prøver Bendtner å jukse seg til straffespark her?