MISFORNØYD: Alexander Dale Oen var lite fornøyd med vinnertiden på 100 meter bryst i Nordsjøstevnet.
MISFORNØYD: Alexander Dale Oen var lite fornøyd med vinnertiden på 100 meter bryst i Nordsjøstevnet.

Alexander Dale Oen: – Huff, dette er jo en dametid

Verdensmesteren lite fornøyd med sin 100 meter i Nordsjøstevnet.

Stavanger (TV Sporten): Alexander Dale Oen vant enkelt favorittdistansen på 100 meter bryst under Nordsjøstevnet i Stavanger. Sluttiden på 59,48 fikk likevel ikke frem det største smilet. Snarere tvert i mot.

- Huff, dette er jo en dametid, sier Dale Oen med et glimt i øyet.

Se intervju i videovinduet over!

Den sympatiske verdensmesteren er ikke overrasket. Den siste tiden har han klatret over noen små hinder.

- Vi kommer rett fra høydetrening i Sierra Nevada. Der var jeg småsjuk. I tillegg har jeg hatt litt problemer med nakken. En liten senebetennelse i foten har også betydning, sier Dale Oen.

Norsk rekord
En som definitivt ikke hang med geipen er Ingvild Snildal. Hun fosset inn til norsk rekord på 200 meter medley i første finaleøvelse. Selv om hun ble nummer to i heatet var hun strålende fornøyd med 2,11,14.

- Dette er faktisk bedre enn jeg hadde forventet. Jeg er overhodet ikke noen brystsvømmer, men den siste tiden har jeg forbedret meg litt. Det kjentes også bra under innsvømmingen, sier Snildal. Det vinnende smilet kom også frem da hun senere på kvelden ble klokket inn som vinner på 50 meter rygg.

sni
sni

Verdensrekord
Sarah Louise Rung fra Stavanger er en av verdens beste utøvere i klassen for funksjonshemmede. Hun strålte foran hjemmepublikum. Madla-svømmeren kjempet seg inn til ny verdensrekord på 100 meter bryst. Så kronet hun like godt kvelden med norsk rekord på 50 meter fri.

rung
rung