TRENTE MED MOLDE: Magnus Wolff Eikrem. (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)
TRENTE MED MOLDE: Magnus Wolff Eikrem. (Foto: Poppe, Cornelius/SCANPIX)

Molde-spillerne krangler om gullbonus

Solskjær får én mill - spillerne tilbudt 1,5 samlet. - Vi er uenige, sier spillernes talsmann.

Vanligvis avtales seiersbonuser før sesongstart, men dette ble ikke gjort i Molde. Nå er tilbudet fra MFK-ledelsen klart, men spillerne er ikke fornøyd, skriver Aftenposten.

Ifølge avisen skal A-lagsspillerne ha blitt tilbudt en bonuspott på til sammen 1,5 millioner kroner. Tilbudet ble avvist av spillerne.

– Jeg kan ikke kommentere beløp eller hvordan spillergruppen reagerte, men jeg kan bekrefte at vi ikke er enige, sier spillerutvalgets leder, Kristoffer Paulsen Vatshaug, til Aftenposten.

Les også: Så mye tjener Solskjær på Molde-jobben

Vatshaug mener også spillerne må ta ansvar for at en bonusavtale ikke er på plass.

– Bonusordningene burde vi blitt enige om før seriestart, så dette må også spillergruppen ta på sin kappe. Samtidig bruker man en del energi på slike krevende forhandlinger, og vi har derfor valgt å holde det utenfor prestasjonsgruppen. Det er også noe av grunnen til at forhandlingene ikke er blitt prioritert under sesongen, sier Vatshaug.

Trener Ole Gunnar Solskjærs bonus er det for øvrig intet galt med. Solskjær har en grunnlønn på 2,4 millioner kroner, og fikk ytterligere en million kroner da han tok seriegull.

(©NTB/TV 2 Sporten)