Cristiano Ronaldo (Foto: Amel Emric/Ap)
Cristiano Ronaldo (Foto: Amel Emric/Ap)

Slik ble Ronaldo hetset av Bosnia-fansen

Møtt med Messi-rop da Portugal landet i Sarajevo.

Onsdag ankom det portugisiske landslaget i forkant av EM-playoff-kampen mot Bosnia fredag.

Les også: Derfor er Premier League verdens beste liga
Les også: Nytt Ronaldo-hat trick i kalasseier

«Messi, Messi, Messi, Messi»
Det var et stort sikkerhetsoppbud på flyplassen, og det var også nødvendig ettersom 150 Bosnia-fans hadde møtt opp for å gi portugiserne en tøff mottakelse.

Portugal-stjernene ble møtt med pipekonsert, og da Cristiano Ronaldo dukket opp begynte den bosniske supporterne å rope på han argeste rival: «Messi, Messi, Messi, Messi».

Det så imidlertid ikke ut til at superstjernen lot seg provosere, for han trakk faktisk på smilebåndet av hjemmefansens flyplass-rop - og kanskje planlegger han sin søte hevn - på gressmatten i Zenica fredag.

Se «velkomsten» over!

– Cristiano den mest komplette
Duellen mellom Ronaldo og Messi er det for øvrig mange som mener noe om. Nå har Ronaldos Real Madrid-kompisen meldte seg på debatten, og han er ikke enig med de bosniske fotballsupporterne.

– Messi er ekstraordinær, men å si at han er den beste spilleren i verden er relativt. Mye handler om hva du gjør for kollektivet, sier Kaká ifølge ESPN.

Les også: Mourinho og Ronaldo festet med Ferguson
Les også: Disse kan bli årets spiller

– Han og Cristiano er de beste i verden, men i dagens spill - i det moderne spillet - er Cristiano den mest komplette spilleren i verden. Cristiano kan score med venstrebeinet, høyrebeinet, med hodet og på dødball. Messi er en fantastisk spiller med alle sine herlige ferdigheter, men Cristiano er en mer komplett spiller enn ham, sier Kaká, og legger til:

– Cristiano er den beste spilleren jeg har spilt med. Jeg har spilt mot Zidane, men jeg spilte aldri med ham. Ronaldo er den beste grunnet hans geni og hans kvikke hode. Ronaldinho er veldig tett på det nivået.

Hvem er best - Ronaldo eller Messi? Stem til høyre og si din mening i kommentarfeltet under!