Brandon Prust (Foto: Jana Chytilova/Freestyle Photo/Afp)
Brandon Prust (Foto: Jana Chytilova/Freestyle Photo/Afp)

Rangers i storform uten «Zucca»

Mats Zuccarello Aasen storspiller for AHL-laget Connticut Whale, men storspillet til New York Rangers kan gjøre veien tilbake til NHL tøff.

New York Rangers er i kjempeform og tok i natt sin femte strake seier da laget slo Ottowa Senators.

Ny rekke med storspill
Rekken med Marian Goborik, Derek Stepan og Artem Anisimov har storspilt den siste tiden for Rangers.

I de siste tre kampene har rekken sørget for 19 poeng (mål og målgivende) og spillerne føler nå at kjemien virkelig begynner å sette seg.

Blir tøffere for «Zucca»
Det er dårlig nytt for Mats Zuccarello Aasen og hans håp om å komme tilbake til Rangers.

I oktober ble «Zucca» degradert til farmerlaget Conneticut Whale og har siden gjort sine saker meget bra der, men samtidig har altså Rangers virkelig begynt å storspille og dermed blir veien tilbake til Rangers mye vanskeligere.

Les også: Derfor ble Zuccarello NHL-vraket
Les også: «Zucca» fortsetter storspillet

Tortorella har funnet rekken sin
Rangers-trener John Tortorella skrøt mye av nordmannen før sesongstart, men forklarte vrakingen av «Zucca» med at dynamikken ikke helt fungerte den gang. Det ser det ut til at treneren har fått til nå.

– Man prøver å sette rekker sammen og se om de funker, men noen ganger når det ser bra ut på papiret fungerer det ikke helt i kamper, forteller Tortorella ifølge NY Times.

– Vi slet en stund og var passive offensivt. Nå har vi prøvd litt forskjellige ting og den rekken har fungert, fortsetter treneren.

Senators på sin side har bare vunnet en av fire kamper siden deres kaptein ble skadet i møtet mot nettopp Rangers i oktober.

Sean Avery og Zenon Konopka (Foto: BLAIR GABLE/Reuters)
Sean Avery og Zenon Konopka (Foto: BLAIR GABLE/Reuters)