Gjester
Gjester

Lillebjørn Nilsen, finaledans og amerikansk stand-up i Senkveld

Her er ukens gjester!

I familien Nilsen i Oslo, faller ikke eplet så veldig langt fra stammen. Denne uka gir Siri Nilsen nemlig ut sitt andre album «Alle snakker sant». Siri er datter av visesanglegenden Lillebjørn Nilsen og Thomas og Harald er stolte av å få besøk av dem begge. Sammen skal de også spille tittelkuttet fra Siris nye plate i en herlig ukulele-versjon spesielt arrangert for anledningen.

«Skal vi danse»-finalistene!

Etter måneder med blodslit og terping av teknikk, er det på lørdag klart for den store finalen i «Skal vi danse» på TV 2. Årets finalister, Kari Traa og Atle Pettersen tar seg en liten pause i treningen for å komme til Senkveld for å fortelle alt om formen kvelden før kvelden.

Stor stand-up

Et amerikansk stortalent på stand up-fronten, besøker også Senkveld; Gabriel «Fluffy» Iglesias er en hit på Youtube og med egne show og opptredener på talkshowene til Jay Leno, Jimmy Kimmel og Conan O’Brien, er han en komiker å se opp for. Nå er han på europaturné og Norge er heldigvis på lista over land han besøker.

Truls tynes videre

Kom i form med Thomas og Harald, Truls, ruller videre. Det har etter hvert blitt klart for Truls at hans gode venner egentlig bare har lyst til å se han ordentlig sliten. Som vanlig aner ikke Truls hva som skjer, men vi kan avsløre såpass at han denne uka kan vente seg en utfordring direkte i studio.

Bryllupet nærmer seg

I Ekspedisjon Senkveld skal Thomas og Harald ut på en av turens aller tøffeste etapper. De må forsere elver og bestige topper på rekordtid for å kunne holde liv i drømmen om å komme til Longyearbyen tidsnok. Harald har jo et bryllup å rekke¿