kjuus aamodt (Foto: Cathrine Eldorhagen, © Tv 2)
kjuus aamodt (Foto: Cathrine Eldorhagen, © Tv 2)

Kjetil André Aamodt: – Jeg holdt på å drepe meg selv

Det kunne gått galt under innspilling for de tidligere alpinstjernene.

De to alpinlegendene Lasse Kjus og Kjetil André Aamodt la slalåmskiene på hyllen for noen år siden.

Etter suksessene i skibakken tok de spranget til TV-skjermen. Etter stor suksess med programmet «Hvem kan slå Aamodt og Kjus?» i fjor, er de nå klare for sesong to på TVNorge.

Oppgavefordelingen mellom de to kompisene er helt klar; Lasse Kjus tar seg av den fysiske delen, mens Kjetil Andre heller løser hodeoppgavene de får utdelt.

Fordelingen ble klar etter Kjetil Andre holdt på å ta livet av produksjonsteamet med en gravemaskin:

– Jeg har kjørt gravemaskin en gang, og da holdt jeg på å ta livet av både meg selv og alle som lager denne innspillingen. Så vi har skjønt hva vi kan og ikke kan, avslører Kjetil Andre til stor latter fra Lasse.

Les også: Her kaster Lasse Kjus seg ut fra krana

Gamle karer

Det mangler ikke på konkurranseinstinktet hos de tidligere alpinstjernene. Det er heller helsen det skorter på når utfordringene blir tøffe:

– Vi er jo begge blitt førti år nå, så vi merker jo at vi har blitt litt stive i ledd, skuldre og knær. Det knirker litt i kroppen, så vi er flinke til å dytte oppgaver på hverandre. Jeg tar meg mye av quizdelen, mens Lasse får klatre i tau, humrer Kjetil André Aamodt til «God Kveld Norge».

– Det er en del quiz jeg ikke burde bevege meg ut på, legger makker Lasse Kjus til.

Elsker sladder

Det er ikke bare manglende egenskaper til håndtering av store maskiner som er grunnen til at Lasse tar seg av den fysiske. Kjetil Andre innrømmer også at han elsker sladderpressen:

– Jeg leser jo «Se og Hør», mens Lasse leser jo bare flyblader. Så når vi får slike kjendisquizer, er det godt å endelig få noe igjen for å ha sett på «God Kveld Norge», humrer Kjetil.

Les også:Pia Lykke gjør TV-comeback

Pia (Foto: Roger Fosaas 5031, © ps)
Pia (Foto: Roger Fosaas 5031, © ps)

Ny programleder

Tidligere i dag ble også kjent at tidligere «Skal Vi Danse»-programlederen, Pia Lykke, overtar stafettpinnen fra Henriette Bruusgaard som sjef i det populære programmet.

Pia har tidligere også ledet «Norske Talenter» på TV 2, og innrømmer at hun gleder seg til å komme tilbake på skjermen. Hun lover at programmet kommer til å bli fartsfylt:

– Det blir høyt konkurranseinstinkt, avslører hun til «God Kveld Norge».