BB dusj
BB dusj

Derfor kler Lena Charlotte seg naken i «Big Brother»-dusjen

– Vil de diskutere og studere «dåsemikkelen» min i dusjen. Værsågod!

Glamourmodellen og butikkmedarbeideren Lena Charlotte har fra første stund kledd seg naken i «Big Brother»-dusjen. Nakenheten var avklart med samboeren Jan Inge før hun dro inn i huset.

– Synes ikke dusjing er interessant

– Jeg sa det til typen min at i dusjen gidder ikke jeg å se dum ut og stå i bikini. Når du dusjer, skal du vaske deg. Er det folk der ute som synes det er interessant å diskutere og studere «dåsemikkelen» min i dusjen. Værsågod! Da ønsker jeg dem bon apetit. Hadde jeg sett «Big Brother» fra utsiden, hadde jeg ikke synes det var så interessant å se folk dusje og vaske seg. Noe kan jo synes det er interessant, men ikke jeg, forklarer Lena Charlotte.

Og mange var svært interessert da Lena Charlotte og Tiia Maria kledde seg nakne i dusjen første gang.

549850

Lena Charlotte forklarer at hun ikke har problemer med å være avkledd.

– Jeg tenkte: Det kan da umulig være så farlig. Jeg har ligget naken i Vi Menn og FHM og det du får se i dusjen er ikke noe annet enn det, sier Lena Charlotte.

Les mer: Lena Charlotte belønnet med varm dusj etter isbadet

– Alle gutter liker store pupper

Samboeren Jan Inge har ingen problemer med at andre gutter sitter og ser på kjæresten i dusjen. Han har full forståelse for at de ønsker å se kjæresten hans naken.

– Alle gutter liker store pupper, store pupper er jo knall, så det skjønner jeg godt, har han tidligere sagt til bigbrother.no:

– Så lenge det er bare meg som får ta på dem så er det greit.

Les mer: Har deltagerne gått opp i vekt: Sjekk i «Big Brother»-dusjen

Her kan dere se hele intervjuet med Lena Charlottes samboer.

556117