lotte2 (Foto: Poppe, Cornelius, © COP)
lotte2 (Foto: Poppe, Cornelius, © COP)

Alpinkometen kommer

Alpinkometen Lotte Smiseth Sejersted kommer og Henrik har returnert til hestesporten.

Hun er Norges største alpintalent på kvinnesiden og den tredje norske kvinnelige alpinisten som har vunnet gull i junior-VM. I årets NM ble historisk da hun som første kvinne ble norgesmester i samtlige fem disipliner i samme norgesmesterskap. Ukas gjest er alpin-kometen Lotte Sejersted.
Sejersted fikk sin debut i verdenscupen i 2009, men det var ikke før i 2011 at hun for alvor gjorde seg bemerket i verdenstoppen da hun kjørte inn til en imponerende femteplass i verdenscupavslutningen.

Tilbake på hesteryggen

Henrik har nok en gang vendt tilbake til hestesporten. Han har tidligere vist at han har god kontroll på hesten da han tok en imponerende og høyst overraskende seier i travløp på Bjerke. Denne gangen har han klatret opp på hesteryggen og forsøkt seg på en litt mer elegant hestegren, nemlig sprangridning.

Gjensyn med curlinggutta


Curlinglandslaget spilte seg inn i norske idrettshjerter da de kostet seg til OL-gull i en thriller av en finale i Salt Lake City i 2002. Før den tiende og siste omgangen stod det 5-5 mellom Norge og Canada. Canada hadde den siste stenen, men takket være iherdig norsk kosting ble Canadas sten noen få centimeter dårligere enn Norges beste slik at nordmennene med skip Pål Trulsen i spissen sikret gullmedaljen. Johan har fått med seg de norske curlinggutta fra gull-laget i 2002 og rekonstruert det legendariske OL-gullet.

Se Golden Goal torsdager klokken 23:00 på TV2 Zebra og fredager klokken 23:20 på TV 2.

Les alt om «Golden Goal» her!

Har du noe du ønsker deg? Klikk her.

Vil du se andre ønskerepriser? Klikk her.