trude felicity1024
trude felicity1024

Felicity Huffman: – Jeg så ikke ut

Stjerneskuepilleren så ut som et takras på audition. Finn ut hvordan det gikk her.

Golden Globe- og Emmy-vinner Felicity Huffman fikk sitt virkelig store gjennombrudd da hun kapret rollen som den travle husmoren Lynette Scavo i «Frustrerte Fruer».

I kveldens «Trude» forteller Felicity at årsaken til at akkurat hun fikk den store rollen var fordi hun selv hadde hatt en svært hektisk morgen som småbarnsmor før hun kom inn døra på audition.

Følg «Trude» på Facebook!

Uflid småbarnsmor

Skuespilleren hadde nemlig prøvd å gjøre seg flid med både sminke og hår den dagen, men resultatet ble noe helt annet. Hun så ut som et takras, og det var akkurat det TV-produksjonen var ute etter.

Felicity og William (Foto: All Over Press)
Felicity og William (Foto: All Over Press)

– Jeg spurte produsenten: «Når visste du at du ville ha meg til rollen?», og han svarte. «I det øyeblikket du kom inn, for du så ikke ut».

Mannen er læremester

I tillegg til å ha en hektisk karriere som TV-stjerne er hun mor til to jenter og gift med William Macy, som også er en kjent skuespiller. Å ha en ektemann som har samme yrke ser Felicity som en stor fordel.

– Det er en fordel for meg fordi vi har alltid jobbet sammen. Vi startet en teatergruppe sammen før vi ble et par. Så forholdet vårt begynte som jobb.

Felicity mener at mannen har vært en stor støtte og læremester gjennom årene.

– Det har vært bra for meg, og jeg ringer ham alltid for å be om råd.

Se hele intervjuet med Felicity Huffman, samt «Grey´s Anatomy-stjerne Jesse Williams, i programmet «Trude» på TV2 onsdag 09. november klokken 22:40.