Tine kjeve
Tine kjeve

Big Brother-Tine: – Jeg gikk rett ned for telling

Tine har nedsatt kjevebevegelse etter ulykke.

Tine har siden dag en fortalt historier fra sin bakgrunn, både på godt og vondt. Nå forteller hun enda en historie. Når hun gikk i niendeklasse på ungdomsskolen fikk hun nedsatt kjevebevegelse etter en ulykke på basketballbanen.

Les også: Big Brother-Tine: – Jeg har sterkest psyke

Krasjet på banen

Midt under kampen krasjer hun i en annen spiller og får albuen hennes rett i siden på kjeven.

– Jeg har nedsatt kjevebevegelse etter en basketballkamp i niendeklasse, forteller Tine til Joakim og Magnus ute i bakgården mens de står og røyker og legger til:

– Jeg krasjet i en annen jente som var høyere enn meg. Jeg hadde ballen og hun kom løpende mot meg og hoppet rett på meg slik at jeg fikk albuen hennes rett i kjeven.

Les også: BB-Tine: – Jeg ble sinnssykt redd

Våknet på gulvet

Det neste Tine husker er at hun ligger på gulvet. Hun ble straks fraktet til sykehus for undersøkelser. Etter ulykken var hun nødt til å gå til behandling hos kiropraktor i flere år.

– Jeg gikk rett ned for telling og ble raskt fraktet til sykehus. De tok noen undersøkelser og MR og konstaterte raskt med at jeg hadde fått nedsatt kjevebevegelse, sier hun og legger til at hun i ettertid ble avhengig av å gå til kiropraktor.

Les også: Tror Tine vinner «Big Brother»

Tøff dame

Tine har også vært nokså uheldig inne i «Big Brother»-huset. Tidlig under oppholdet ble hun bitt til blods av en slange under ukesoppdraget hvor det skulle avgjøres hvem som var det sterkeste kjønnet i BB-huset.

Den ene konkurransen gikk ut på å kjenne seg frem i ulike akvarier med binn for øynene hvor det ventet mang en overraskelse. I ett av akvariene ventet nemlig en slange. Tine viste stort mot, og stakk hånda ned i glassburet til slangen og fikk seg en litt ubehagelig overraskelse da slangen glefset tak i hånden hennes.

Tine reagerte på bittet, men tok det samtidig ganske så rolig omstendighetene tatt i betraktning.

Les også: BB-Lena Charlotte: Glamourmodellen gjør alle fordommer til skamme

Les også: BB-Linn Therese i tårer etter sitt verste marreritt

551711