FLYTTER UT: Synnøve Macody Lund og Christer Falck har nå flyttet fra hverandre.
FLYTTER UT: Synnøve Macody Lund og Christer Falck har nå flyttet fra hverandre.

Synnøve Macody Lund:

Flytter «på loftet» etter bruddet med Christer Falck

Flytter med barna til etasjen over.

Synnøve Macody Lund har gjort det stort den siste tiden etter hun fikk rolle i filmen «Hodejegerne» hvor hun spilte sammen med Aksel Hennie.

Samtidig som filmen hadde premierer rundt om i verden, ble det offisielt at hun og samboeren Christer Falck skulle gå hver til sitt.

I den nyeste utgaven av magasinet Stella forteller nå en åpenhjertig Synnøve at hun nå er på flyttefot med barna Isak og Iben.

Les også:«Hodejegerne»-Synnøve vil skrive bok

Flytter på loftet

Men det blir ikke lang vei å reise med flyttelasset, hun har kjøpt loftsleiligheten i samme hus.

– Nå er jeg veldig tøff som tør å flytte til etasjen over min gamle leilighet. Men akkurat det ofrer jeg glatt for at ungene skal få bli det de har vært i. Vi må prøve å gjøre flyttingen til en fest for dem, gjøre det til noe gøy. Jeg kjenner allerede lysten til å innrede og pusse opp der. Det kjennes fint. Og så lenge det ikke er de samme veggene, den samme springen, den samme senga, så blir det helt annerledes, forteller hun til Stella.

Synnøve forteller videre at det ikke har vært lett å holde privatlivet for seg selv i det verste media kjøret.

Hun har lenge vært helt klar på at privatlivet er noe hun ikke ønsker å kommentere.

– Da premierene begynte å komme, lå jeg helt brakk privat. Emosjonelt var det selvfølgelig kjempetøft, men jeg var veldig «on top». Det var en eller annen logikk i det. Heldigvis har jeg veldig gode venner som har stilt opp, venner som jeg kanskje ikke har fått pleid så veldig de siste seks åra, som jeg er glad for å ha tilbake, sier Macody Lund til magasinet.

Barna styrer hjemmet

Tidligere var «God kveld Norge» med Christer Falck under innspillingen av «Robinson» hvor han hadde med seg deres to barn.

Han kunne fortelle at barna har arvet mye fra sin mor.

– Han har arvet utseendet til moren, og min måte å være på, tror jeg. Datteren min har arvet litt mer utseendet mitt, og litt mer mamma sin måte å være på, sa Falck til «God kveld Norge».

På hjemmebane var det barna som styrte huset.

– Når du har to stykker som står og hopper på hodet ditt fra du kommer hjem fra jobben hver eneste dag, så sånn støy på fly, hvor folk klager over at de hadde en unge som skrek hele veien, så tenker jeg «er det noen big deal?». Jeg har blitt immun mot barneskrik og barnehyl og barnemas. Det tror jeg egentlig bare hører med å bli pappa.

Les mer: Christer Falck: – Jeg har blitt immun mot barnehyl