fabian (Foto: Ida Marie Reinton)
fabian (Foto: Ida Marie Reinton)

Fabian Stang åpen for å bli småbarnspappa igjen

Men ordføreren på 55 lar det bli opp til kona å bestemme.

Ordføreren i Oslo, Fabian Stang er i disse dager ute med boken «Fabian i motgang og medgang».

Boken handler om Fabians liv helt tilbake fra oppveksten.

I boken er både han selv, kona Catharina, sønnene Fabian Emil og Christian August Stang intervjuet, samt flere nære venner og familiemedlemmer.

I et intervju med VG forteller han nå at det ikke alltid var like lett å vokse opp som sønn av Wenche Foss.

– Vi hadde mange utfordringer. Dels så opplevde familien en dramatisk økonomisk nedtur med alt det innebar. I tillegg mistet jeg jo min bror tidlig, sier Fabian i VGs papirutgave.

Les også: Frp-leder: – Ikke verre enn Fabian Stang og hans eskapader

Opp til kona

Fabian har to voksne sønner og har selv sagt han ikke ønsker seg flere barn.

Men hans kone Catharina er bare 34 år og er barnløs.

Fabian innrømmer overfor VG at det til syvende og sist er opp til henne om det blir flere barn, til tross for at han selv ikke ønsker å bli småbarnspappa igjen.

– Jeg har alltid sagt at det til syvende og sist er opp til henne. Hun vil som følge av vår aldersforskjell få den største omsorgsbyrden, sier ordføreren til avisen.

Kona svarer med at det er et tema hun ikke ønsker å diskutere med hele det norske folk, så om det blir småbarn eller ikke har hun ingen videre kommentar på.

– Glad hun er min

Da Fabian Stang og Munthe giftet seg i 2010 la ikke Fabian skjul på sine følelser for sin kone ovenfor «God kveld Norge»

– Catharina har vært sammen med meg gjennom tykt og tynt. Førsteinntrykket er at hun er vakker, men det beste ved henne at hun er en smart og sosial jente. Vi er kjærester, sparringpartnere, humorvenner og at vi er like trøtte om morgenen. Jeg er glad ingen andre får henne, sa Fabian til «God kveld Norge» da de to ble smidd i hymens lenker.

Les også: – Hun levde et fantastisk liv – nå lever vi vårt liv