Lena Charlotte barbering
Lena Charlotte barbering

Lamme Lena yter alt i «Big Brother»-dusjen

Deltakerne sliter med sitt nye handikap.

Denne uken er det fokus på sykdom i «Big Brother»-huset, og alle deltakerne har fått utdelt ulike roller, lidelser eller handikap. Joakim og Magnus er siamesiske tvillinger, Tine er blind, Roberto har tvangstanker og må slå på alt som er av metall. David har nettopp vært i en trafikkulykke og er utstyrt med gips og nakkevondt, mens Lena Charlotte er lam og sitter i rullestol.

Selve «Big Brother»-sykehuset blir styrt av legen Siv Anita og sykesøster Silje.

Les også: Big Brother-deltakerne tvunget til å spise råtten fisk

Og det tar ikke lang tid før deltakerne virkelig får føle på kroppen hvor vanskelig det er å leve med diverse handikap. De enkleste ting blir til de vanskeligste oppgaver.

Intimbarbering

Nettopp dette får lamme Lena Charlotte erfare når hun skal foreta intimbarbering i dusjen. Sittende på gulvet må hun gjøre så godt hun kan, men Lena Charlotte har som vanlig en sporty innstilling

– Fordelen med å være lam er at man kan sitte når man skal barbere «dåsemikkelen», forklarer hun til blinde Tine som står i kø for å dusje.

– Jeg vet at det ser dumt ut, men nå har jeg i hvert fall en unnskyldning, ler hun

Utfordrende lidelser

Men Lena Charlotte er ikke den eneste i huset som sliter med de enkleste gjøremål under «Big Brother»s sykdomsuke.

Roberto lider av tvangstanker og må slå på alt han støter på av metallgjenstander.I tillegg skal han gå baklengs hvilket byr på utfordrende dager i BB-huset.

Se Robertos metallangst her:

567838

Og Tine som trasker rundt i blinde må streve med dagligdagse oppgaver som å kle på seg eller spise, eller rett og slett finne de andre deltakerne

Se Tine lete etter BB-vennene:

568037

Men BB-deltakerne lar ikke sykdommen ta over for moroa i huset. Det beviste de da de kastet seg ut i vill dans uansett lidelser og handikap.

Se Bb dansen utført med handkap:

567985

Les også: Big Brother-Caroline: – Angrer på at jeg sa jeg skulle kaldkvele Silje