rulle
rulle

BB-alarmen går, og alle må forlate huset

Dette byr på problemer for Lena Charlotte.

I dag skulle nok en pasient flyttes til sykehuset. Alarmen gikk rundt 13.00, og den av deltakerne som kom seg sist ut i hagen ble umiddelbart tvangsflyttet. Dette skapte problemer for Lena Charlotte, som denne uken sitter i rullestol.

Hastverk og lidelser

Idet alarmen går skvetter samtlige deltakere, men de gjør raskt det de kan for å unngå og komme sist ut. Tine famler blant annet i blinde, mens Roberto banker i alt av metall og går baklengs. Joakim og Magnus er siamesiske tvillinger som ønsker å skilles. De har foreløpig tre bein og fire armer, så det å komme seg ut før rullestolbrukeren Lena Charlotte går greit. Gutta rekker faktisk å gi et lite hint til Tine før de forsvinner ut døren.

Les mer: Tines venn tror hun er for ærlig for BB-huset

Skylder på «Big Brother»

Lena Charlotte innser raskt at hun kommer sist ut, og tar det hele med friskt mot.

– Jeg visste jeg kom til å komme sist, sier hun, men hun legger til at hun ikke er videre fornøyd med hvordan «Big Brother» har konstruert rampen hun må ta i bruk for å komme seg ned trappen.

Se klippet her

568015

Førstemann som ble flyttet til sykehuset var David, som denne uken humper rundt med en fryktelig stor gips, og i dag ble det Lena Carlotte. I morgen ryker det to til.

Se Lena Charlotte skynde seg i rullestol i videovinduet øverst i saken