FORNØYD GJENG: Ole Hermann Opheim ønskes velkommen av Ole Gunnar Solskjær og Richard Hartis. (Foto: http://www.moldefk.no)
FORNØYD GJENG: Ole Hermann Opheim ønskes velkommen av Ole Gunnar Solskjær og Richard Hartis. (Foto: http://www.moldefk.no)

Trøndersk stortalent vraket RBK for Molde

– Uten tvil en av de mest lovende keeperne i landet, sier Molde-trener.

Molde FK har signet G16-landslagskeeper Ole Hermann Opheim fra Steinkjer.

– Grunnen til at jeg valgte Molde er delt. Nysgjerrigheten i forhold til alt som foregår i Molde for tiden var med på å avgjøre mitt valg, men hovedsakelig var det det sportslige tilbudet og det gode trenerteamet som avgjorde, sier Opheim til moldefk.no.

Les også: United-fansen om Solskjær: – Han kan ta over etter Sir Alex
Les også: – Molde må forsterke for å få oppleve dette igjen

– En av de mest lovende
Moldes førstelagstrener Richard Hartis skryter voldsomt av den unge keeperen.

– Ola er uten tvil en av de mest lovende keeperne i landet. Han er en meget god teknisk keeper med en fantastisk holdning, en typisk ledertype. Han har valgt Molde framfor mange gode alternativer, noe som viser at han er en spiller og person som tør å ta en utfordring. Jeg mener vi er en klubb og et team som vil hjelpe Ola framover i hans karriere. Vi skal gjøre alt vi kan for å utvikle han best mulig. Det at en ung keeper med et slikt potensiale velger Molde FK er stort for klubben, sier Hartis.

Les også: Forren og Vatshaug: «Æ e trønder æ! Å herregud, kor tøff æ eeee»

Vraket Rosenborg
Ifølge Trønder Avisa sto kampen om Opheim mellom Molde og Rosenborg. I Rosenborg ville 16-åringen fått bedre lønn, men unggutten mener Molde kom med en bedre totalpakke.

– Spesielt det med keepertrenerne har vært avgjørende for min del. Jeg føler de har veldig mye forskjellig å komme med, og ikke minst at de har tro på meg og det jeg tror på. Dessuten tror jeg at jeg vil møte en annen mentalitet i Molde enn hva tilfellet er i mange andre norske klubber, sier Opheim til Trønder Avisa.