Noman og Nadya
Noman og Nadya

«Skal vi danse»-Noman tilbake i normalvekt:
– Nå ser jeg ikke ut som et sultbarn

... Men foreldrene mener fortsatt at Noman er for tynn.

Allerede før Noman Mubashir ble med i årets «Skal vi danse», var han redd for å gå ned for mye i vekt.

Underveis i konkurransen gikk det slik han fryktet. Noman gikk ned flere kilo, og allerede etter tre var han misfornøyd.

– Jeg har gått ned tre kilo, men siden jeg er så spinkel fra før så synes det så innmari godt. Spesielt i ansiktet, sa Noman til «God kveld Norge»

Les mer: Noman Mubashir: – Jeg har blitt for tynn

– Må opp syv kilo

Etter han gikk ut av dansen har Noman iherdig forsøkt å gå opp i vekt igjen, og endelig har han fått det til.

– Jeg har jobbet mye med å prøve å spise mer den siste tiden nå. Jeg har fått tilbake et lite sånn fettlag på hele kroppen. Det begynner å gå fremover. Jeg er sulten hele tiden, forteller Noman.

Men ifølge ham selv har han fremdeles en vei å gå.

Og foreldrene har også hengt seg opp i sønnens vekt.

– Jeg føler selv jeg må minst legge på meg fire fem kilo til. Pappa mener jeg bør legge på meg seks til syv kilo. Mamma har egentlig blitt ganske fornøyd siden jeg har endelig lagt på meg litt i ansiktet. Jeg ser ikke ut som et sultbarn lenger, forteller Mubashir.

Les også: Noman Mubashir: – Ting kom ut feil

Forstår ikke seerne

Noman danset med sin partner Elena og kom på femteplass i årets «Skal vi danse»

Han forteller at han gjerne skulle visst hvordan det norske folk stemmer.

– Jeg har aldri helt forstått de norske seeren. Det skulle vært en hovedfagsoppgave på Blindern om hvordan publikum stemmer under «Skal vi danse». Men det er vel det som er fascinerende også, det er opp til seerne å bestemme halvparten av poengene og de stemmer slik de føler, sier Noman.

– Jeg hadde for eksempel aldri trodd Stella skulle ryke før semifinalen, fortsetter han.

Han klarer ikke helt sette fingeren på hva han synes er spesielt med avstemmingene, men at han gjerne kunne tenke seg å vite hva det er folk ser etter når de stemmer.

– Nei jeg vet egentlig ikke, jeg blir bare generelt overrasket over hva de stemmer. Man lurer bare på hva de tenker på og hva de ser etter. Stemmer de ut ifra hvem de liker godt fra før eller hvem de burde stemme på fordi man bor i samme bygning eller er det rett og slett de som har den beste dansen. Men det er jo til syvende og sist et show. Det skal være underholdning og skal ha det moro, ikke ta det så alvorlig, avslutter Mubashir.

Les også: Noman Mubashir: – Jeg har gått på en smell