fisk
fisk

Big Brother-deltakerne tvunget til å spise råtten fisk

Ingen kjære mor i «Big Brother»-huset denne uken.

I dag skal enda en pasient flytte inn i sykehuset. Alarmen går klokken 13.00, og den av deltakerne som kommer sist ut i hagen blir tvangsflyttet inn i sykehuset.

Les også: Erfaren TV-sykepleier i «Big Brother»

Råtten fisk

Som det ikke er nok å bli tvangsinnlagt på sykehuset, må pasientene spise surstrømming til middag. Klarer de å spise opp alt på tallerkenene vil alle deltakerne som er igjen i BB-huset få hele sin matbestilling. Dersom de ikke klarer å spise opp alt, vil det få konsekvenser. Da blir det ingen matbestilling.

Pasientene på sykehuset får ikke inn noe annen mat selv om de ikke spiser opp surstrømmingen.

Surstrømming er en gammel svensk rett bestående av gjærdet sild. Sist deltakerne ble introdusert for delikatessen var under ukesoppdraget hvor de ble testet i hørsel, syn, og smak. Den gang var det faktisk programleder Petter Pilgaard som knakk helt sammen og måtte ty til bøtta. Lukten og smaken ble rett og slett utholdelig for programlederen.

– Så da kom det i retur. Men det var ikke grisespying. Det var mer at jeg spyttet og brakk meg. Jeg ofrer meg for kunsten. Og jeg må si: All ære til deltakerne som gjør dette for «Big Brother», sa Petter Pilgaard.

På strak arm

Lena Charlotte går frisk ut, og klager slettes ikke på fisken hun får servert av Siv Anita. Men å spise fiskens innvoller, kommer ikke på tale.

– Det er ingen som spiser en hel fisk, sier hun, og legger til:

– Man spiser ikke innvoller!

Siv Anita er usikker, men Lena Charlotte velger å stå på sitt. Fisken hun og David har fått beskjed om å spise blir spist uten brekninger og med et smil om munn.

Les også: BB-Linn Therese smaker på den levende larven

Lidelser og hemminger

Nå begynner for alvor eksperimentet å teste deltakerne på det ytterste. Ukesoppdraget passer inn under paraplybetegnelsen «sykdomsuka», og stikkordene nevnt ovenfor er lidelser og hemminger hver av deltakerne har fått utdelt.

Det hele startet med at Silje aggerte en hjernehinnebetennelse på oppdrag fra sjefen selv, samtidig som at Siv Anita bisto henne som omsorgsfull og bekymret medsammensvoren. De øvrige deltakerne skjønte lite og ble svært bekymret da ambulansen rullet inn i utegården.

Les også: Silje og Siv Anita lurer alle

Men det var altså bare starten. Silje og Siv Anita gikk deretter inn i rollene som henholdsvis sykepleier og lege i «Big Brothers» eget sykehus anno 2050. Velferdsstaten Norge er ikke til å gjenkjenne etter at alternative energikilder har redusert olje til svak vare. Og dette har gått hardt utover helsevesenet.

Siamesiske tvillinger

Magnus og Joakim er først ut med å tre inn i sine roller. De to gutta skal fra i dag være siamesiske tvillinger som ønsker å skilles. De har foreløpig tre bein og fire armer, men hvem vet hva uken kan bringe.

567539

Les mer: Utstemte Caroline fra «Big Brother» til slankekur

Redd for metall

Roberto lider av tvangstanker. Han må slå på alt han støter på av metallgjenstander, og i tillegg skal han gå baklengs.

567540

Påkjørt av trikken

David har skadet seg. Han ble påkjørt av trikken for en tid siden, og er derfor hardt skadet. Beinet er gipset og nakken verker. Smertene gjør at hver gang han skal snakke utbryter han «au-au».

567544

«Blindebukk»

Tine er absolutt INGENTING. Hun er blind, og i påvente av å få tildelt førerhund må hun finne seg i å føle seg frem med hjelp av en hvit stokk.

567559

Les også: Joakim: – Tine er ikke en jente for meg

Lamme Lena Charlotte

Hun er limt til rullestolen og må ha hjelp til det meste.

567558

Les mer: Big Brother-David: – Fy fader, for ei drittkjerring!