moro obamaufo
moro obamaufo

Obama nekter for kontakt med romvesener

Folket krevde svar

Det hvite hus har nå offisielt gått ut på sin egen webside og nektet for å ha vært i kontakt med romvesener eller å ha kunnskap til at romvesener har besøkt jorden.

Det er seksjonen «We the people» på Det hvite hus sin egen hjemmeside som har tvunget Obama-administrasjonen til svar på tiltale.

Underskriftskampanje

På «We the people» kan vanlige internettbrukere komme med krav og ønsker til Det hvite hus og få svar hvis de samler nok underskrifter.

Et av de mer populære kravene har vært formulert slik: «Formelt anerkjenn utenomjordisk tilstedeværelse og kontakt med menneskerasen»

Dette kravet har samlet sammen over 12 000 underskrifter.

Offisielt svar

Det har vist seg å være nok til at Phil Larson ved Forsknings- og Teknologidepartmentet svarte på tiltalen ved å påstå at den amerikanske regjering hverken har beviser på, eller kjennskap til utenomjordisk kontakt med menneskerasen.

- Det finnes ingen troverdig informasjon som indikerer at bevis blir holdt unna offentligheten, skriver han i en pressemelding på siden.

Dette kommer helt sikkert ikke til å bligjøre kritikerne og troverdigheten til den relativt ferske spalten vil nok stå på spill i enkelte miljøer.

For resten av oss, som kanskje hele tiden har mistenkt at Obama har bedre ting å gjøre enn å kommuniserer med UFOer, går nok dagene videre.

Her kan du lese den offisielle responsen fra Det hvite hus (TV2 tar ikke ansvar for innhold på eksterne sider).

Will Zeitgeist fra MSNBC har også laget en festlig videosnutt om hendelsen.

Den kan du se her

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Vil du ha den beste humoren fra nettet? Klikk her og få daglige smil!

Husk å melde deg på Torsdag kveld fra Nydalen på Facebook Klikk her