bajs2
bajs2

Alf Ingar klarte ikke å bytte bæsjebleier på egne unger

– Jeg gulper og brekker meg, sier Alf Ingar som ble utnevnt til barnehageansvarlig. Se video!

I tirsdagens episode av «Da damene dro» fikk vi se at Alf Ingar Lind hadde første hovedvakt i barnehagen. Han prøvde så godt han kunne å bli venner med barna, men det var ikke bare-bare når barna var vante til de ellers så trygge barnehagetantene.

Se også: Språkkrøll i «Da damene dro»: «It's so much air in the beer»

I episoden fikk vi se at det var en lettet mann som sa takk for seg etter endt arbeidsdag.

– Herregud, så lite jeg egner meg til barnehageonkel, var Alf Ingars første reaksjon etter den dagen. – Hvis en unge har bæsjet seg ut og jeg skal ta av bleien, så står jeg og gulper og brekker meg. Jeg klarer ikke å ta i bleien en gang. Bare jeg kjenner varmen av skiten så blir jeg kvalm.

Sammen med sønnen Roy Kenneth hadde Alf Ingar et svare strev med å få telling på alle barna, men det å holde tellingen var likevel ikke den største utfordringen for Alf Ingar. Én ting han nemlig ikke takler så godt er bæsjebleier.

Se klipp som ikke ble vist på TV øverst!

– Vi kan sette dem i dusjen og spyle dem

Øverst kan du se et klipp som ikke ble vist på TV. Der sitter Alf Ingar og andre menn og diskuterer fenomenet bæsjebleier.

– Vi kan sette dem i dusjen og spyle dem, er Alf Ingars kreative forslag til hvordan man kan unngå å skifte bleier i barnehagen.

– Jeg husker bare da jeg skulle plukke opp en hundebæsj... sier Alf Ingar og gjør brekningsbevegelser.

– Man er ikke «skitsterk». Jeg vet ikke hva det kommer av, men det er helt forferdelig, fortsetter han i videoen øverst der han også forteller om hvordan det var å skifte bleier på sønnen Roy Kenneth.

– Man bad til Gud om at han ikke måtte skite seg ut da mora var borte, sier Alf Ingar og humrer.

– Jeg gulper og brekker meg

Alf Ingar forteller til TV2.no etter at «Da damene dro» er ferdig innspilt at han alltid har hatt problemer med disse bleiene.

roykenneth
roykenneth

– Der har jeg et veldig svakt punkt. Hvis en unge har bæsjet seg ut og jeg skal ta av bleien, så står jeg og gulper og brekker meg. Jeg klarer ikke å ta i bleien en gang. Bare jeg kjenner varmen av skiten så blir jeg kvalm. Jeg klarer det rett og slett ikke, sier Alf Ingar til TV2.no i videoen du kan se nederst.

– Jeg sprang unna da jeg hørte at det var en unge som hadde skitt seg ut, sier Alf Ingar om hvordan han slapp unna bleieskiftarbeidet i barnehagen.

Alf Ingar mener å huske at han har skiftet bæsjebleier på barna sine, men at dette ikke var en enkel oppgave.

– Da har jeg stått og gulpet og gulpet og tatt pause og pause. Jeg har klart det i løpet av kanskje 15-20 minutter. Jeg har et sårt punkt der, sier han og ler.

Se intervju med Alf Ingar nederst i saken!

– Barnehagejobb passer ikke kroppen min

Han er veldig fornøyd med at han slipper å jobbe i barnehagen til vanlig.

– Barnehagen var en plass jeg ikke kunne jobbet. Jeg synes ikke det passer kroppen min. Det var mye hyling og sånne ting. Også må man hele tiden passe på, følge etter og se. Det er stort ansvar og ha en jobb i barnehage. Jeg fikk se at det er ganske tøft å være der.

Se intervju med Alf Ingar:

Se hva damene tenkte om mennene i barnehagen i et eksklusivt klipp på TV 2 Sumo (krever abonnement)