Maria Mohns blogg (Foto: Marias blogg)
Maria Mohns blogg (Foto: Marias blogg)

Idol-Maria:
– Kjipt å lese at du er en altfor gammel bitch

Åpenhjertig Maria om kritikken.

– Vet du, det ER litt kjipt å lese på YouTube at noen syns du er en kjedelig og altfor gammel bitch, eller at Tor Milde syns du synger så stygt at det er vondt å høre på.

Det skriver «Idol»-finalist Maria Mohn (28) om kritikken av hennes opptreden i delfinalen forrige fredag.

VG Netts anmelder, og tidligere «Idol»-dommer, Tor Mild mente nemlig at Maria sang falskt og rullet terningkast to etter hennes versjon av «The Winner Takes It All». Av Dagbladet fikk Maria en firer på terningen og en heller lunken anmeldelse. Finalisten forteller at hun har funnet en måte å leve med kritikken på.

– Jeg velger å slå sammen anmeldelsene fra VG og Dagbladet fordi VG mente nemlig at starten var flott og slutten var drit mens Dagbladet mente at starten var drit og slutten var digg, skriver hun videre.

Fikk ros av dommerne

Kanskje kan «Idol»-deltakeren også finne trøst i tilbakemeldingene hun fikk av de fire dommerne under sendingen fredag.

– Dette synes jeg var kjempebra! Jeg liker så godt når du synger de såre og bitre låtene. Jeg elsker å se at personligheten din kommer ut, mente Bertine Zetlitz om opptredenen.

Les bloggen til Maria her!

– Følelsesmessig veldig tøft

Da tv2.no snakket med Maria etter at hun hadde gått av scenen på fredag, fortalte 28-åringen at det er ekstra sårbart å få kritikk når man legger mye i fremføringen.

– Når man står der blir alt snev av negativt veldig, veldig, veldig tøft å høre. Det gjør vondt! Så forrige gang var jeg helt knust. Men i dag er jeg kjempeglad. Man bygger seg opp, og... Det er følelsesmessig veldig tøft, sier hun i videointervjuet du kan se her.

Les også: Marlen ute av «Idol»

Norsk på menyen

I denne fredagens delfinale er det norsk musikk på norsk som står på menyen, og Maria forteller at hun har store planer om å gi alt når hun igjen står på scenen for å synge for platekontrakt.

– Nå skal jeg bruke uka på å skikkelig psyke meg opp og gi jernet på fredag!

Se Maria synge «The Winner Takes It All» i forrige ukes delfinale her:

567833

Les alt om «Idol» på tv2.no/idol!