Kuszczak (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)
Kuszczak (Foto: Joe Giddens/Pa Photos)

Kuszczak: – Er blitt en slave for Manchester

Tomasz Kuszczak slakter måten han har blitt behandlet på i Manchester United.

Kuszczak var i fire år andrekeeper bak Edwin van der Sar i Manchester United.

Etter at klubben hentet inn Anders Lindegaard og David De Gea er den polske keeperen blitt degradert til fjerdekeeper. Selv Ben Amos står foran Kuszczak i køen.

LES: Lindegaard-rival: – Jeg er rasende og skuffet over Manchester United

Målvakten ønsker seg bort fra Manchester for å få spilletid før neste års EM i Polen og Ukraina. Det ser ikke ut til at Kuszczak får ønsket sitt oppfylt.

Leeds ville nylig hente 29-åringen på lån, men da satte United foten ned. Kuszczak er svært misfornøyd med måten han har blitt behandlet på i Manchester United.

- Jeg er blitt en slave til Manchester. Jeg er frustrert, men jeg ønsker ikke å sverte eller kritisere Ferguson. Det er ikke min stil, sier Kuszczak ifølge The Sun.

Det spørs om ikke Ferguson tolker uttalelsene til Kuszczak annerledes. Skotten er ikke kjent for å være nådig med spillere som går offentlig ut med sin misnøye.

LES: Kuszczak sier seg ferdig i Manchester United

Da Leeds kom på banen øynet Kuszczak et håp om mer spilletid.

- Jeg har snakket med Ferguson nylig. Jeg ba om å få lov til å forlate klubben før overgangsvinduet i januar. Jeg fortalte ham at jeg ønsket å spille meg inn på det polske landslaget, fordi EM er rett rundt hjørnet. Men det ser ikke ut til at han bryr seg, sier Kuszczak, før han fortsetter:

- Gjør de det med vilje? De oppfører seg slik, og det gjør meg trist. Jeg har respekt for Ferguson, for han er en stor manager. Jeg håper han lar meg gå i januar, avslutter Kuszczak.