jaktenNYsvein
jaktenNYsvein

Jakten-Svein må i tenkeboksen når favoritten vurderer å trekke seg

– Det er klart følelsene mine blir påvirket av usikkerheten.

I mandagens episode av «Jakten på kjærligheten» kommer det fram at Sveins frier Vivian Fiskaa er usikker på hvorvidt hun ønsker å fortsette kjærlighetsjakten. Dermed er det duket for et spennende valg hos bonden Svein Bøylestad i kveldens episode.

Vond følelse

Frieren, som har vært en klar favoritt hos Svein fra starten, avslører at hun vurderer å trekke seg.

– Det var rett og slett det at jeg på det tidspunktet var veldig utrygg på om dette kunne bli mer enn vennskap. Om en bør bli igjen for å sjekke om det kan utvikle seg, eller om en bør gi de andre en sjanse. Men det er klart, det blir veldig intenst, man har kort tid hvor en skal finne ut av mange ting. Jeg hadde en vond følelse i magen, en klump jeg plutselig fikk, har hun uttalt til «God kveld Norge».

Merker usikkerheten

Vivians usikkerhet, gjør at hun i kveldens episode bestemmer seg for å ta en alvorsprat med Svein.

Svein på sin side forteller at han merket Vivians usikkerhet underveis i gårdsuken, og det gjorde også noe med hans følelser.

– Hun ga litt mindre av seg selv, og den usikkerheten gjorde selvsagt også noe med mine følelser overfor henne, sier han til «God kveld Norge».

Les også: Dette er Jakten-Sveins ultimate høydepunkt

Klar favoritt

Svein har ikke lagt skjul på at Vivian var en klar favoritt fra starten.

– Jeg var spent på alle jentene, men hun har vært en favoritt på starten. Men det er klart, følelsene blir preget av usikkerheten og hele settingen, forteller han.

I kveldens episode skal bøndene foreta nok et valg, og hva som skjer rundt Vivians usikkerhet og valget til Svein, kan du se i kveldens episode av «Jakten på kjærligheten», klokken 20.00 på TV 2.

Les også: – Vivian er min favoritt