bentejakt1
bentejakt1

Jakten-Bente etter at Robert trakk seg:
– Jeg hadde sendt ham hjem uansett

Bente er glad hun slapp valget.

I mandagens episode av «Jakten på kjærligheten» valgte Bentes frier Robert Liljedahl selv å pakke sekken og forlate gården. Dermed ble det ikke noe valg for Bentes del, men det hadde hun ikke noe særlig imot. Til «God kveld Norge» forteller hun at hun allerede hadde bestemt seg for å sende hjem Robert den dagen.

Les også: Derfor trakk Robert seg fra Jakten

Glad hun slapp valget

– Jeg og Robert tok oss en prat på dagen, og Robert fortalte at han ikke følte så mye. Han visste jo hva de to andre guttene følte, og dermed sa han at det var riktig for ham å dra hjem. Og det var veldig fint å få den praten med ham, for det var han som skulle hjem den dagen uansett, sier hun til «God kveld Norge».

– Så i stedet for å ta et valg, og sitte der og ta utstemningen, så ble vi enige om at han kunne pakke tingene sine og si ha det til resten, sier hun.

Passer best som venner

Hun forteller at hun og Robert hadde best kjemi på venneplan, og at de nok ikke hadde fungert som kjærester. Hun beundrer ham imidlertid for de mange talentene han har.

– Han er en finurlig kjempefyr, som har så mange skjulte talenter. Men vennskap var alt jeg kunne tilby, og alt han kunne tilby, så vennskap var en fin enighet, forteller hun.

To friere igjen

Etter at Robert forlot gården, sitter Bente nå igjen med frierne Eskil Rammen Tangen og Ragnar Alander.

Hvem hun sitter igjen med til slutt, og hvorvidt det blir kjærlighet dem imellom, gjenstår å se når TV-bøndene nå gå mot sine siste valg i «Jakten på kjærligheten».

Les også: Jakten-frier Ragnar fikk sjokk da han så sexboken