bente2 (Foto: TV 2)
bente2 (Foto: TV 2)

Her får Jakten-Bente kjærlighetsråd av eksen

Ekskjæresten dukker opp i kveldens program.

Tre gutter er igjen på gården hos Bente Fremo i «Jakten på kjærligheten», og i kveldens program skal guttene til dyst i paintball sammen med Bente og flere av hennes venner.

– Ingen seksuell kjemi

En av Bentes venner som gjester kveldens program og bidrar med gode råd i kjærlighetsjakten, er ekskjæresten Erlend.

– Erlend er med ja, han var også med under brevrunden. Greia med meg og Erlend er at vi bodde sammen også etter at det ble slutt, det er ingen seksuell kjemi der. Vi er bestevenner, og nesten som søsken, sier Bente med et smil.

Kritisk rådgiver

Bente forteller at ekskjæresten ikke har noen problemer med å rådgi henne i kjærlighetsjakten, og at han dessuten er blant dem som vet best hva hun er på jakt etter i en kjæreste.

– Han er veldig kritisk, og sier ting som de er. Han vet også veldig godt hva jeg trenger og hva jeg ser etter. Man kan godt spør venninner, men kun en mann kjenner en mann best, forteller hun.

Ble gode venner

Hestebonden fra Buvika har tidligere fortalt til «God kveld Norge» hvordan kjærligheten mellom henne og Erlend etter hvert utviklet seg til vennskap.

– Det er sånn cirka to år siden jeg var ordentlig forelsket. Det varte i litt over ett år. Vi var ordentlig sammen i ett år, og så ble vi mer og mer venner. Så vi var kanskje aldri ment å være mer enn bare venner. Så vi er fortsatt veldig gode venner, forteller Bente til «God kveld Norge».

Men selv om det ble brudd, var det ingen dramatikk i bildet.

– Ikke noe drama i mine brudd. Ikke i det hele tatt. og det er en person jeg håper jeg kan være venn med resten av livet også. Jeg håper han finner seg ei skikkelig kul dame, som jeg liker, sier hun med et smil.

– Det er jo gjennom de forholdene at man finner ut hva man vil ha, hva man trenger, og hva man ikke vil ha, sier hun.

Les mer: Jakten-Bente: – Derfor ble det slutt