Caroline utstemt
Caroline utstemt

Big Brother-Caroline: – Magnus er den flinkeste til å kysse

Åpenhjertig Caroline om kranglingen, fylleslagene og klininga.

Søndag kveld måtte den muntre jenta fra Porsgrunn forlate «Big Brother»-huset. Mens tårene trillet måtte hun ta farvel med de andre deltakerne som hun har delt både gode og vonde opplevelser med de siste 70 dagene.

Les også: Utstemte Caroline fra «Big Brother» til slankekur

Kyss, klapp og klem

Caroline har vært den av jentene som har kysset flest av gutta under oppholdet i «Big Brother»-huset. Magnus var den første gutten som var så heldig å smake på de søte leppene til Porsgrunnsjenta. Og hun snakker gjerne om sine erfaringer.

Når hun blir spurt om hvem av gutta hun kunne tenke seg å kysse igjen svarer hun raskt Magnus.

– Magnus er den som er flinkest til å kysse her inne, sier hun men legger raskt til:

– Men han har jo en greie med Tiia, så da får jeg vel svare Roberto, ler hun mens hun understreker at hun ikke har noe behov for å kysse noen av de igjen.

Litt demokratisk legger hun allikevel til at alle sammen er flinke til å kysse.

Les også: Se Caroline kline til med Joakim

Les også: BB-Caroline angrer på pornolek med Roberto

Sterke meninger

Caroline er en av jentene i huset som aldri har vært redd for å si hva hun mener. Hun har vært ærlig og rett frem fra dag en.

– Jeg har veldig sterke og egne meninger, og jeg er ikke redd for å si de, sier Caroline rett etter hun har røket ut av «Big Brother»-huset.

– Det er nok derfor jeg ble nominert denne uken.

– Men jeg synes det er viktig å få frem hva man mener i stedet for å holde de inne, sånn er jeg til vanlig også, smiler hun.

Les også: Forbannet «Big Brother»-Caroline skjeller ut Joakim

Les også: Krigen mellom Caroline og Joakim trappes opp

Trodde hun lå på dødsleie

Det står heller ikke på partyfaktoren til den blide blondinen. Hun er helt klart glad i en fest. Men dessverre er ikke dagen derpå til å unngå. Spesielt vondt hadde hun det etter forrige søndags fest. Da var hun så fyllesyk at hun trodde hun lå på dødsleie og ville hjem til familien.

– Jeg trodde seriøst jeg skulle dø, men allikevel drikker jeg like mye. Jeg kommer til å fortsette å drikke mye uansett hvor dårlig jeg blir jeg kommer nok aldri til å lære, sier hun

– Jeg drikker stort sett til det er tomt, det er det som er problemet mitt. Jeg klarer ikke stoppe, ler hun og legger til:

– Jeg var faktisk fyllesyk når jeg våknet i dag også.

Les også: BB-Caroline: – Jeg vil hjem til mamma

562609