07.11 rob tvangstanker
07.11 rob tvangstanker

Big Brother-Roberto har tvangstanker

Samtidig er Lena Charlotte blitt lam og Tine er blind.

Lammelse, rullestol, tvangstanker og siamesiske tvillinger. Hva i alle dager kan dette ha med «Big Brother» å gjøre?

Nå begynner for alvor eksperimentet å teste deltakerne på det ytterste. Ukesoppdraget passer inn under paraplybetegnelsen «sykdomsuka», og stikkordene nevnt ovenfor er lidelser og hemminger hver av deltakerne har fått utdelt.

Det hele startet med at Silje aggerte en hjernehinnebetennelse på oppdrag fra sjefen sjøl, samtidig som at Siv Anita bisto henne som omsorgsfull og bekymret medsammensvoren. De øvrige deltakerne skjønte lite og ble svært bekymret da ambulansen rullet inn i utegården.

Les også: Silje og Siv Anita lurer alle

Men det var altså bare starten. Silje og Siv Anita gikk deretter inn i rollene som henholdsvis sykepleier og lege i «Big Brothers» eget sykehus anno 2050. Velferdstaten Norge er ikke til å gjenkjenne etter at alternative energikilder har redusert olje til svak vare. Og dette har gått hardt utover helsevesnet.

Siamesiske tvillinger

Magnus og Joakim er først ut med å tre inn i sine roller. De to gutta skal fra i dag være siamesiske tvillinger som ønsker å skilles. De har foreløpig tre bein og fire armer, men hvem vet hva uken kan bringe.

567539

Les mer: Utstemte Caroline fra «Big Brother» til slankekur

Redd for metall

Roberto lider av tvangstanker. Han må slå på alt han støter på av metallgjenstander, og i tillegg skal han gå baklengs.

567540

Påkjørt av trikken

David har skadet seg. Han ble påkjørt av trikken for en tid siden, og er derfor hardt skadet. Beinet er gipset og nakken verker. Smertene gjør at hver gang han skal snakke utbryter han «au-au».

567544

«Blindebukk»

Tine er absolutt INGENTING. Hun er blind, og i påvente av å få tildelt førerhund må hun finne seg i å føle seg frem med hjelp av en hvit stokk.

567559

Les også: Joakim: – Tine er ikke en jente for meg

Lamme Lena Charlotte

Hun er limt til rullestolen og må ha hjelp til det meste.

567558

Les mer: Big Brother-David: – Fy fader, for ei drittkjerring!