Trekant (Foto: Larsen, Håkon Mosvold)
Trekant (Foto: Larsen, Håkon Mosvold)

Alle «Trekant»-deltakerne har hemmelige telefonnummer

De tre tar sine forholdsregler i forkant av premieren på skandaleprogrammet.

Even Jørs (20), Johanna Zamble (21) og Benjamin Silseth (20) er årets deltakere i sexprogrammet «Trekant». De tre er forberedt på at det kan komme negative reaksjoner i kjølvannet av programmet. I fjor opplevde NRK klagestorm.

Les også: «Trekant»-programlederne: – Dette blir kleint

– Jeg er veldig forberedt på at det kommer til å komme reaksjoner, i og med at jeg er homofil. Det vil alltid være homohatere der ute, men jeg tror det kommer til å gå veldig bra. Jeg har mye støtte rundt meg, sier Benjamin.

Hemmelig nummer

Han og to andre har også skaffet seg hemmelig telefonnummer.

– Ja, det har jeg. Nå havner vi jo i rampelyst, så da er det greit å ha et nummer ikke alle kan nå deg på, sier Even, som har full forståelse for at alle ikke kommer til å like programmet.

– Jeg har fått beskejd om at jeg kunne komme til å få mange rare oppringninger, så jeg ar fjernet nummeret mitt fra gule sider og 1881. Jeg har også lukket Facebook-profilen min, sier Johanna.

Unngår nettet

Hun forteller at hun og de to andre deltakerne også er blitt rådet til å unngå å lese så mye om seg selv på nettet, og da særlig kommentarfelt.

– Vi må prøve å ikke henge oss opp i det. Men eller så tar vi det som vi kommer, men vi vet jo ikke hvor stort dette blir ennå, sier Johanna.

«Trekant» har premiere på NRK på onsdag.

Les også:Her er årets nye vri i «Trekant»