annkroar
annkroar

Jakten-Roar: – Jeg bestemte meg rett før valget

Dette er grunnen til at Roar ikke valgte Ann-Kristin. SE VIDEO!

I kveld var det nok en gang klart for valg på «Jakten»-gårdene. Hos Roar Husetuft utenfor Førde var det en spent stemning foran valget, og alle frierne ville være med videre.

Les også: Derfor trakk Robert seg fra «Jakten på kjærligheten»

Roar valgte å ikke ta med Ann-Kristin videre, og nå er det kun Sara Mari og Eirin som er igjen på gården. – Jeg håper det går bra med henne og at hun er vel hjemme. De har vært helt likestilt alle tre. At det ble henne ble avgjort i de siste timene

– Det blir enda verre ved neste valg

– Dagens valg var det verste valget hittil. Alle har vært overraskende bra. Alle har vært positive til å fortsette å være her. Alle har sine kvaliteter som er veldig bra, men valget måtte gjøres. Jeg måtte plukke de to jeg kanskje følte jeg hadde kommet lengst med, selv om jeg hadde kommet ganske langt med hun som ble sendt hjem. Så det var ikke noe kjekt, men sånn ble det bare. Det blir enda verre ved neste valg, sier Roar i videoen «Bekjennelser fra stabburet».

Se valget på Roars gård øverst og se han begrunne valget sitt i videoen nederst!

– Jeg håper det går bra med henne

– Grunnen til at jeg valgte ut henne var fordi vi tre som er igjen nå har kanskje litt de tingene som vi kan ha til felles, selv om jeg også hadde noe til felles med henne. Så det var veldig vanskelig. Jeg håper det går bra med henne og at hun er vel hjemme. De har vært helt likestilt alle tre. At det ble henne ble avgjort i de siste timene, forklarer Roar.

– Jeg har kommet veldig nær frierne. De er tryggere på meg, og jeg er tryggere på dem.

Les også: Derfor trakk Robert seg fra «Jakten»

Roar savner fortsatt flørting

Roar har tidligere etterlyst mer initiativ fra jentene, og det gjør han også fortsatt.

– Jeg venter litt på tilbakemeldinger fra dem og det får jeg kanskje når vi skal på den hemmelige daten. Da får jeg kanskje funnet ut enda mer og hørt mer om deres tanker om fremtiden og hvilke muligheter de vil bruke hvis de eventuelt kommer hit.

– Jeg får noen kommentarer som gjør at jeg vet at de er litt mer interesserte enn bare å være venner. Vi får se hvem som tar initiativ først? sier han med et lurt smil.

Les også: Jakten-Roar savner flørting fra frierne

Se Roar begrunne valget:

566439