Kari Innerås oppskrift på
Kari Innerås oppskrift på "Spicy nudelsalat med ferske reker" (Foto: Espen Grønli. )

Oppskrift på «Spicy nudelsalat med ferske reker» av Kari Innerå

Fra boka «Min Mat»

Kari Innerå er sjefskokk og daglig leder av restauranten Cru på Majorstua i Oslo.

Både privat og til sitt personale er Kari opptatt av å lage mat som kombinerer både tradisjon og nyskapende smakskombinasjoner.

– Vi har fast tradisjon på Cru med et godt personalmåltid. Likheten mellom restaurantmaten og personalmaten er nettopp at det skal smake skikkelig godt og at vi bruker gode råvarer, sier Kari Innerå.

Hun er en av syv mesterkokker som bidrar med oppskrifter til boken «Min Mat» skrevet av Thomas Horne.

Les også: Dette lager stjernekokkene på bakrommet

Karis oppskrift på «Spicy nudelsalat med ferske reker»

Kari Linnerå er sjefskokk og daglig leder på restauranten Cru på Majorstua i Oslo.  (Foto: Espen Grønli)
Kari Linnerå er sjefskokk og daglig leder på restauranten Cru på Majorstua i Oslo. (Foto: Espen Grønli)

1 pk eggnudler

1 stk rød chili

1 stk lime

1/2 dl fiskesaus

6 reddiker

1 rødløk

1/2 agurk

Koriander

350 g ferske reker

Kok opp vann, legg i nudlene, kok opp og sil av vannet.

Finkutt chili og bland med fiskesaus og limesaft.

Kutt opp grønnsakene og vend det hele sammen med rekene, nudlene og dressingen.