miss
miss

Miss World: – Jeg ville bli nonne

Avslørte sin tøffe oppvekst etter seieren.

Søndag ble Ivian Lunasol Sarcos Colimenares kronet med tittelen «Miss World». 21-åringen fra Venezuela har hatt en tøff oppvekst, og etter å ha dratt seieren i land kunne hun fortelle en rørende historie fra sin egen oppvekst, skriver ibt.

Mistet foreldrene

Colimenares foreldre døde da hun var åtte år, og hun ble oppdratt av nonner. I intervjuet etter at hun vant la hun ikke skjul på at oppveksten hos nonnene har betydd mye for henne, og at hun selv hadde planer om å gå i deres fotspor.

Hun ga derimot opp denne drømmen da hun skjønte at hun kunne ha en fremtid som modell.

– Dette har lært meg at selv om livet kan være hardt, så er ender det ikke alltid dårlig. Selv om jeg ikke lenger har foreldrene mine rundt meg, har det gjort meg sterkere, sier den nybakte «Miss World».

Les også: Tok 30 nakenbilder av seg selv

– Vil hjelpe

Nå vil hun bruke tittelen til å hjelpe andre barn som har opplevd det samme.

– Jeg vil gjerne helpe foreldreløse barn som meg selv. Jeg vil også hjelpe både unge og gamle som sliter. Så mange som mulig, sier hun.

Som «Miss World» må Colimenares reise verden rundt for å se på forskjellige veldedighetsprosjekter som misse-organisasjonen «Beauty with purpose» står bak. Organisasjonen skal ha samlet inn over 800 millioner dollar så langt.

Norske Anna Zahl nådde ikke opp i konkurransen.

Les også: Miss Universe-deltakere i sexvideo