FORMSPILLERE: Derek Stepan og Marian Gaborik var sentrale da New York Rangers vant 3 0 mot Winnipeg Jets søndag. (Foto: RAY STUBBLEBINE/Reuters)
FORMSPILLERE: Derek Stepan og Marian Gaborik var sentrale da New York Rangers vant 3 0 mot Winnipeg Jets søndag. (Foto: RAY STUBBLEBINE/Reuters)

Rangers suser videre uten «Zucca»

New York-laget tok sin fjerde strake seier.

Sesongen startet dårlig for New York Rangers og Mats Zuccarello Aasen. Etter tap i de tre første kampene ble Zuccarello flyttet ned på farmerlaget, Connecticut Whale.

Nordmannen har gjort det godt for «hvalene», og står med åtte målpoeng på sju kamper så langt. Men det er lite som tyder på at det gode spillet gir ham en plass i Rangers-laget med det første.

Les også: Lagkamerat: – Beinet til Vikingstad sto rett ut

Hjemme i Madison Square Garden har nemlig Rangers begynt å vinne kamper på rekke og rad. Nattens overbevisende 3-0-seier mot Winnipeg Jets var deres fjerde strake på egen is. Det betyr at Rangers for tiden er formlaget i NHL.

Marian Gaborik scoret to av målene og hadde én målgivende pasning mot Jets, mens rekkekamerat Derek Stepan hadde ett mål og én målgivende. I tillegg bestemte Martin Biron seg for å stenge buret for laget fra «The Big Apple». Biron er egentlig bare andrekeeper, bak svenske Henrik Lundqvist, men har vært med på å vinne alle tre kampene han har startet denne sesongen.

Da trener John Tortorella hadde muligheten til å hente Zuccarello tilbake fra farmerlaget, valgte han å gå for Andre Deveaux. Så langt står Deveaux med én målgivende pasning på fire kamper for Rangers.

PS: St. Louis Blues-trener David Payne ble søndag den første treneren som fikk sparken i NHL denne sesongen.