bb spyr
bb spyr
01.10 Carro sutrer
01.10 Carro sutrer
fyll
fyll

– Jeg trodde jeg lå på dødsleiet

Big Brother-deltakerne tømmer seg for edder og gallle.

«Big Brother» har tall på hvor mange enheter alkohol som har blitt konsumert i løpet av de 70 dagene reality-showet har pågått. Det «Big Brother» ikke vet sikkert er hvor mange enheter som har kommet i retur.

Drikker sjelden med måte

Selv om «Big Brother» kontrollerer hva som serveres i huset, har han aldri kontroll på hvem som heller i seg hva og hvor mye. Dette har ført til at enkelte av deltakerne har lepjet i seg for meget. Caroline sa i et intervju, før hun gikk inn i huset, at hun aldri lærer av sine alkoholiserte feilskjær.

– Jeg drikker ekstremt mye, sa hun med et smil, og la til:

– Dagen etter ligger jeg med fyllenerver og bestemmer meg for å ikke drikke så mye neste gang, men jeg blir like full hver eneste gang.

Etter hennes opphold i «Big Brother» er det likevel håp om at hun har lært noe, for jenta har definitivt gått på noen smertefulle smeller.

– Så det var faktisk fyllesyke, men jeg trodde jeg lå på dødsleiet. Så feil kan man ta, sa hun etter en av sine desidert mørkeste fyllekuler.

Les mer: Drita full på første date

Tørste deltakere

Det er ikke bare Carolines rygg som er observert krumbøyd over bøtter og toalett. Tine og Roberto har også levert opptil flere ganger. Roberto tror likevel det er Caroline som har rekorden, når det kommer til å ha spydd flest ganger i huset.

– Herremann, hun var så dårlig, sa han i skrifterommet da Caroline hadde det som verst for noen uker siden.

Siv Anita er an av dem som sjelden eller aldri har mistet seg selv i huset, og hun har lite sympati med sine kollegaer med magesyre fossende ut fra både nese og munn.

– Det er så selvforskyldt, sier hun kjekt.

I kveld, etter livesendingen, er det igjen duket for fest. Denne gangen med en meksikansk tvist.

Om det ender, som videovinduet øverst i saken blir spennende å se.