mjelde
mjelde

Skarsfjord etter finaletapet: – Nå har jeg mest lyst til å legge meg i en krok og gråte

Rune Skarsfjord og Brann-kaptein Erik Mjelde tapte begge sin andre cupfinale søndag.

Erik Mjelde tapte søndag sin andre cupfinale da Aalesund vant 2-1 mot et tafatt Brann-lag på Ullevaal. Mjelde var også med på det tapende laget da Sandefjord tapte 0-3 for Fredrikstad i 2006.

LES OGSÅ: Barrantes-show senket tafatt Brann

Etter kampen var det en nedfor Brann-kaptein som snakket med TV 2 Sporten.

– Det føles helt j**lig. Det er surt å tape sin andre cupfinale. Det ble litt som jeg fryktet. Aalesund taklet situasjonen bedre enn oss, og spilte med en større ro. Det er lenge siden vi har spilt så dårlig i 90 minutter, sier Erik Mjelde.

Se hele intervjuet med Mjelde i videovinduet øverst i artikkelen!

Carl-Erik Torp: Dødt å sitte å se på

Bortsett fra scoringen til Zsolt Korcsmár skapte bergenserne svært lite foran AaFKs mål, og Mjelde mener at det var fortjent at sunnmøringene tok sin andre cuptittel.

– Vi har hatt et perfekt opplegg før kampen, og vi har vært bedre enn Aalesund i hele år. Dessverre var vi ikke bedre enn dem i dag, avslutter en skuffet Mjelde.

Rune Skarsfjord tapte sin andre cupfinale som trener og er enig med Mjelde. Han mener også at Aalesund vant fortjent, og han er heller ikke overrasket over hvem som var arkitekten bak scoringene til tango-trøyene.

– Nå har jeg mest lyst til å legge meg i en krok å gråte, men sånn er fotballen, og vi kan bare gratulere Aalesund med et fortjent cupgull. Vi trenger litt erfaring, og gikk på en liten smell her i dag, men det er mennesker vi har med å gjøre, sier Brann-trener Rune Skarsfjord til TV 2 Sporten etter kampen.

– Det er helt sikkert noe vi kunne gjort annerledes, men vi føler vi har gjort det greit underveis. Når det gjelder scoringen til Barrantes var vi ikke overrasket over hvor den kom fra, eller hvordan den kom.