SVARER PÅ KRITIKKEN: Odd Magnus Williamson svarer på kritikken fra Lars Mjøen rundt «Torsdag kveld fra Nydalen»
SVARER PÅ KRITIKKEN: Odd Magnus Williamson svarer på kritikken fra Lars Mjøen rundt «Torsdag kveld fra Nydalen»

Odd-Magnus Williamson svarer på kritikken mot «Torsdag kveld fra Nydalen»:
– At programmet er som en løk er både presist og beskrivende

– Vi har flere lag og får enkelte til å grine av latter!

Komikeren Lars Mjøen , tidligere kjent fra blant annet NRK-serien KLM og serien om «Brødrene Dal» gikk tidligere hard ut mot TV 2 programmet «Torsdag kveld fra Nydalen»

Blant annet sa han til «God kveld Norge» at programmet hadde mangel av innhold.

– Vi har laget mye tøys og tull vi også, men vi har alltid hatt tekster med mening og diskusjon. Ofte med politikk i brannen. Det er ikke innhold her. Det er som løken, ingen kjerne. Det er liksom ingenting inni, sa Mjøen til «God kveld Norge».

Les mer: Komikerveteran Lars Mjøen hardt ut mot humorprogram på TV 2 – Det er negativ humor uten innhold

Svarer på kritikken

Nå svarer komiker Odd-Magnus Williamson på kritikken og sier han er helt enig i at programmet er som «en løk», men Williamson mener at løken er en metafor på noe helt annet en tomt innhold.

– Jeg registrerer at han omtaler oss som en kjerneløs løk. Det synes jeg er ganske presist og beskrivende. Vi har mange lag og får enkelte til å grine av latter, forteller Odd-Magnus.

Han legger også til at han godt kunne gitt tilsvar på kritikken på en helt annen måte, men velger å la debatten ligge.

– Hadde jeg vært i det ondskapsfulle hjørnet ville jeg vel kanskje kalt han «grønnsak» tilbake på grunn av hans noe høye alder. Men i dag er jeg i det gode hjørnet og da sømmer ikke slikt seg, sier han til «God kveld Norge».

– Sparker nedover

Lars Mjøen sier til «God kveld Norge» at han forstår at ting forandrer seg med årene men at det allikevel er viktig å beholde seriøsiteten i humoren.

– Jeg har jo blitt eldre men jeg synes absolutt det mye bra humor i Norge nå også. Det er mye konkurranse det ute og det er klart man må gå nye veier hele tiden for å gjøre noe annerledes og nytt. Vi sparket også i vår humor, men vi sparket oppover. Det har liksom blitt sånn at å sparke nedover skal være gøy. Det forstår ikke jeg, sier Lars Mjøen til «God kveld Norge».

Pressekontakten for «Torsdag kveld fra Nydalen», Benedikte Hagesæther, svarer også på kritikken fra Mjøen.

– At Lars Mjøen ikke har sansen for «Torsdag kveld fra Nydalen», og ikke forstår hvorfor de er populære, det har han så klart all rett til å mene. Humor er subjektivt, sier hun i en mail til «God kveld Norge».

Les også:Odd-Magnus Williamson: – Det har vært en brutal sommer