Michel Vorm (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)
Michel Vorm (Foto: PHIL NOBLE/Reuters)

Strålende keeperspill stoppet Liverpool

Swansea-keeper Michel Vorm stengte buret på Anfield.

Liverpool - Swansea 0-0

Liverpool trengte en seier for å henge med de aller beste, men svake avslutninger og en opplagt Swansea-keeper førte til skuffelse på Anfield lørdag.

Se høydepunkter i videovinduet øverst!

Grov Carroll-bom
Hjemmelaget gikk rett i angrep mot waliserne og allerede etter seks minutter burde Andy Carroll gitt de røde ledelsen. Den store spissen fikk stå helt alene på femmeteren, men skuddet suste over hodet på keeper Vorm og i tverrliggeren. Liverpools ellevte stolpetreff så langt denne sesongen.

Liverpool fortsatte å dominere oppgjøret, men som i flere av kampene så langt denne sesongen var ikke effektiviteten den beste.

Les også: Tidligere Ferguson-elev avgjorde for United

Swansea har vist at de ikke er til å kimse av så langt denne sesongen, og på Anfield yppet waliserne seg ved flere anledninger. En god Pepe Reina i hjemmelagets mål sørget for at ikke gjestene ikke fikk noen scoring å juble for.

Vorm i form
Kenny Dalglish fikk handle stort i sommer og Liverpool har et ønske om å utfordre Manchester-lagene og Chelsea i kampen om en plass blant topp 3. Da må de vinne flere kamper mot de svakere lagene.

I forrige hjemmekamp ble det 1-1 mot Norwich. Glen Johnson kunne forhindret et nytt uavgjortresultat like før slutt, men Swansea-keeper Michel Vorm vartet opp med en av sine mange gode redninger og slo ballen ut til corner.