ØNSKER SEG BARN: Alexander Skarsgård forteller at han ønsker seg både kone og barn, men er ikke klar for noen av delene riktig enda.
ØNSKER SEG BARN: Alexander Skarsgård forteller at han ønsker seg både kone og barn, men er ikke klar for noen av delene riktig enda.

Sexsymbolet Alexander Skarsgård drømmer om kone og barn

Men skuespilleren har ingen planer om skaffe seg noe av det med det første.

Den svenske skuespilleren Alexander Skarsgård har gjort det stort i løpet av de siste årene blant annet i vampyrserien «True Blood».

Tidligere i år ble hans singel etter brudd med kjæresten Kate Bosworth. Siden bruddet har Alexander det svirret rykter om opp til flere kvinner som ikke har blitt navngitt, men som kommentar til ryktene har Skarsgård ofte svart ved at det bare er nære venner.

Les også: Alexander Skarsgård: – Jeg elsker å være naken

Ønsker seg kone og barn

Cover Media skriver nå at skuespilleren forteller at han ikke ønsker å fokusere på kjærlighetslivet og helst vil være singel på grunn av ulykkelige forhold som han har hatt tidligere.

– Hvis det er riktig er kjærlighet fantastisk. Jeg har vært både veldig lykkelig i forhold og veldig ulykkelig i forhold. Jeg har vært lykkelig singel og ulykkelig singel, sier han til Cover Media.

Selv om stjernen ikke leter etter et forhold nå, innrømmer han at han drømmer om både kone og barn.

– Jeg stresser ikke med det, men jeg ønsker både å gifte meg og å få barn. Jeg kommer fra en familie med seks yngre søsken. Jeg elsker barn. Den dagen vil komme. Jeg har nok av tid, forteller han.

Snakker ikke om bruddet

Da bruddet mellom Alexander og Kate ble offentliggjort var det mange som lurte på årsaken.

Eksparet har tidligere sagt at bruddet er noe de ikke ønsker å diskutere og at de aldri vil snakke om det i offentligheten.

Alexander har bare gode ord å fortelle om sin tidligere kjæreste.

– Jeg har ingenting annet enn kjærlighet for henne. Hun er fantastisk, en stor skuespiller og person, sa han i en utgave av magasinet Elle i desember i fjord.

Les også: Alexander Skarsgård får het rolle i ny storfilm

Kaster klærne

Skarsgård har ved flere anledninger kastet klærne foran kamera.

Etter en avkledt rolle i filmen «Straw Dogs» og ble i etterkant omtalt som «Hollywoods ny sexikon» av den svenske avisen Expressen.

Etter å ha fått gode kritikker for innsatsen i filmen, har rolletilbudene strømmer inn for svensken.

– Han har den overlegent beste innsatsen, skrev New York Post.

Skarsgård er nå i full gang med innspilling av filmen «The man from UNCLE».

Les mer: Alexander Skarsgård kaster klærne igjen