jacksons (Foto: Stella Pictures/TV 2)
jacksons (Foto: Stella Pictures/TV 2)

Rebbie Jackson: – Vi prøvde å hjelpe han flere ganger

Nå vil de ha brorens lege dømt for mord.

Michael Jackson døde brått for to år siden etter at hjertet stanset. I ettertid har det blitt kjent at Jackson hadde det bedøvende legemiddelet propofol i kroppen da han døde.

Når «God kveld Norge» møter to av Jacksons søsken til et sjeldent intervju, forteller de om en superstjerne som de siste årene av sitt liv var dypt ulykkelig, misbrukte medikamenter og som hadde latt sin nærmeste familie skli ut i kulden.

– Uvirkelig

– Jeg ble helt knust. Jeg var på vei til sykehuset da min søster Janet ringte med de dårlige nyhetene, og jeg ble sittende i bilen og gråte, sier broren Tito om dagen da broren døde til «God kveld Norge».

For søsteren Rebbie er det tøft å innse at hun aldri få se sin kjære bror igjen.

– Jeg føler meg tom innvendig. I begynnelsen visste jeg ikke hva jeg skulle føle, men så slo det meg. Noen dager våkner jeg og skjønner at Michael ikke er blant oss lenger.

Les også: Ny rapport kan felle Jacksons lege

Åpen om Michaels rusproblemer

Michael Jacksons søsken innrømmer nå at broren misbrukte sterke medikamenter over mange år. Men etter den opprivende rettsaken der Jackson ble anklaget for misbruk av barn fikk ikke familien nærme seg sin berømte bror.

– Jeg var bekymret for Michael. Vi prøvde å hjelpe han flere ganger. Jeg bodde i Las Vegas og kjørte derfra og til hans hus, men han ville ikke slippe meg inn. Han hadde folk rundt seg som insolerte han, sier Rebbie.

– De ville ikke slippe familien inn, sier Tito og utdyper:

– Jeg havnet i slosskamper med noen av sikkerhetsvaktene hans for å treffe broren min. Jeg tror ikke han selv var klar over oppførselen deres, sier han.

Les også: - Michael satte ikke sprøyten selv

Vil ha legen tiltalt

Nå kjemper familien en beinhard kamp for å få Jacksons livslege Conrad Murray dømt for mord.

– Advokatene i rettsaken fokuserer på Michaels rusproblemer, men doktoren hadde ingen rett til å eksprimentere med medisiner i hans eget hjem. Det er ikke normal praksis, og det er galt, sier søsteren oppgitt.

Søskene er for tiden aktuelle med dokumentarfilmen «Michael Jackson: The Life of an Icon».

Les også: - Michael var i live på sykehuset