Lars Bohinen og Alexandra Kakurina
Lars Bohinen og Alexandra Kakurina

Lars Bohinen ute av dansen

– Det hadde vært gøy å komme til finalen, men jeg klarer ikke finne noen skuffelse i å ryke i dag, sier han.

Etter årets aller siste danseduell var det Lars Bohinen og Alexandra Kakurina som måtte forlate parketten i «Skal vi danse».

Ikke skuffet

Lars Bohinen og Alexandra Kakurina kjempet mot Kari Traa og Egor Filipenko i danseduellen, men trakk det korteste strået.

– Det hadde vært gøy å komme til finalen, men jeg klarer ikke finne noen skuffelse i å ryke i dag, sier Bohinen til tv2.no rett etter utstemmelsen.

– Stor oppnåelse

Lars Bohinen hadde ikke trodd at han kom til å nå semifinalen i utgangspunktet.

– Jeg hadde egentlig regnet med å ryke i dag. Jeg trodde jo at jeg skulle hjem forrige gang, og kanskje noen ganger før der også, sier han og legger til:

– For meg er det en stor oppnåelse, og jeg hadde ikke trodd at jeg skulle komme så langt. Jeg er bare glad jeg ikke røk ut i første program.

Tror Atle vinner

Når den tidligere fotballproffen blir spurt om hvem som er favoritten svarer han følgende:

– Mye tyder på at Atle kommer til å vinne finalen. Han har vært suveren hele veien, sier Lars.

Se alle bildene fra semifinalen i «Skal vi danse» her.

Samstemte dommere

Det var seerne som bestemte hvem som skulle videre til finalen, og dommerne var helt enige med seerne denne gangen. Alle ønsket å se Kari Traa i finalen:

– Tredjeplassen er kanskje den kjipe plassen. Dere to parene har fulgt hverandre ganske tett. Kari får min stemme i dag, sa Trine Dehli Cleve.

– Teknikken til Kari er utsøkt og fett, jeg stemmer Kari videre til finalen, sa Tor Fløysvik.

– For meg er dere fire vinnere som står på gulvet. Til Lars og Kari: Dere har hatt tre måneder utenfor komfortsonen, og det er jeg veldig imponert over. Den jeg vil se i finalen er Kari, sa Karianne Gulliksen. Christer Tornell var også enig med de andre tre dommerne.

Les alt om «Skal vi danse» på programmets nettside.

Følg «Skal vi danse» på Facebook.