svein_680
svein_680

Jakten-Svein alvorlig skadet

Bonden må hasteoperere.

Svein Bøylestad (27) fra «Jakten på kjærligheten» har vokst opp på gården Hersel utenfor Arendal. Krevende arbeid som bonde har gått hardt ut over kroppen.

For mens bonden smiler og ler på TV der han forsøker å sjekke opp de flotte jentene som slåss om hjertet hans, skjuler han også til dels ulidelige smerter.

Slitt leddbånd

Skulderen har slått seg helt vrang, skriver Se og Hør.

– Jeg merket at jeg begynte å få vondt i skulderen, og det ble bare verre og verre. Til slutt klarte jeg nesten ikke å bevege den, forteller han til ukebladet.

Legen har konstatert at han har slitt av noen leddbånd, og nå kan det gå mot hasteoperasjon for 27-åringen, ettersom legen mener at det er eneste utvei.

Les også: Nå er Jakten-frieren forlovet

– Men jeg håper i det lengste at jeg klarer å utsette operasjonen litt. Hvis jeg må gå med armen i fatle opp til åtte uker, går hele juletresalget fløyten, og det har jeg ikke råd til. Men jeg har store smerter og klarer ikke å gå sånn lenge.

Må operere øyet

Akkurat som om ikke det var nok, så har Svein også blitt dårlig på det ene øyet. En kjertel som har hovnet opp sørger for at det blir to operasjoner.

– Legen må kutte i øyelokket, og jeg må nok gå med lapp for øyet noen dager, sier han til Se og Hør.

Les også: Jakten-frier: – Jeg fikk en vond følelse i magen

Avverget ulykke som 4-åring

Svein har visst vært forfulgt av skader siden barndommen av.

Da han bare var fire år gammel satt han seg i traktoren og lekte at han kjørte. Det ble det mer fart og spenning ut av enn han kanskje hadde forestilt seg i utgangspunktet.

– Jeg husker veldig godt første gang jeg skulle kjøre traktor alene. Det ble litt smådramatisk, en gammel utgave hvor det var relativt enkelt å løsne bremsen. Så da jeg fire-fem år fikk rotet meg inn i traktoren, og satt og lekte at jeg kjørte ... Så fikk jeg løsnet bremsen, og dermed sto traktoren i en utforbakke, og tok av gårde ned mot et fjell, har han tidligere fortalt til «God kveld Norge».

Men fire år gammel fikk Svein avverget en dramatisk ulykke.

– Jeg husker jeg satt der og prøvde å styre traktoren så godt jeg kunne, men så fikk jeg akkurat stoppet traktoren før jeg traff fjellet, sier han.

Les også: Jakten-bonde var utro, har hemmelig sønn og en 18 år yngre kjæreste