Lars Stindl
Lars Stindl

Dette kunststykket senket FCK

Se og nyt perlescoringen til Lars Stindl.

FC København - Hannover 1-2

Hannover gjestet FC København i Europaligaen torsdag. Verken Mohammed Abdellaoue eller Christian Grindheim klarte å notere seg på scoringslisten - det klarte derimot Lars Stindl til gagns.

Dame N'Doye sendte hjemmelaget i føringen 67 minutter ut i kampen, før Jan Schlaudruff dunket inn utligningen minutter senere. Det var bare et forvarsel på hva som var i vente.

Les også: Tamt Tottenham tapte i Russland

Etter 74 minutter ble nemlig Stindl spilt frem av Sofian Chahed. FCK-forsvarer Ragnar Sigurdsson kom frem i et forsøk på å avskjære pasningen, men islendingen ble i steden vitne til et realt kunsstykke signert Stindl.

23-åringen lot ballen sprette en gang før han vippet den over Sigurdsson. På direkten fyrte Stindl til og banket ballen i vinkelene bak en sjanseløs Johan Wiland i danskenes mål.

Se den vanvittige scoringen i videovinduet øverst på siden!

Stindls drømmescoring sikret Hannover seieren og tyskerne klatret med det opp på samme poengsum som Standard i Europaligaens gruppe B. FCK innehar tredjeplassen i gruppen, mens Vorskla Poltava virker fortapt på jumboplasen etter 1-3-tapet for Standard torsdag.

TV2 Play: Se sammendrag fra kampen her!