Lykkelig vinner: En amerikansk kvinne ble millionær på skrapelodd, etter først å ha blitt lurt til å tro hun var den heldige vinner av 150 000 kroner. (Foto: Joseph Kaczmarek/Ap)
Lykkelig vinner: En amerikansk kvinne ble millionær på skrapelodd, etter først å ha blitt lurt til å tro hun var den heldige vinner av 150 000 kroner. (Foto: Joseph Kaczmarek/Ap)

Hevnet kynisk spøk med milliongevinst

Først blir bursdagsbarnet regelrett rundlurt av egne venner med ett falsk skrapelodd. Men midt i Hilda Floyds gedigne skuffelse blir bløffen til milliongave for bløffmakerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Forvirret? Vel, det hele startet med den amerikanske kvinnens fødselsdag. Hilda Floyds nærmeste venner ønsket nemlig å narre henne med en skrapelodd-gevinst på om lag 150 000 kroner, og gikk til innkjøp av det falske loddet.

Les også: Toppgevinst på 700 millioner fra Norsk Tipping

Ohio-kvinnen ble fra seg av glede da hun skrapet frem gevinsten, men måtte raskt innse det hele var et utspekulert påfunn av vennegjengen.

Nektet å gi seg

Men Hilda ga seg ikke, og gikk noen dager senere til nærmeste lotteriaktør for å prøve lykken på et virkelig lodd.

Utrolig nok var dette et vinnerlodd med en verdi tilsvarende 6 millioner kroner.

Men historien stopper ikke der.

Bare noen sekunder etter at kvinnen hadde hentet ut gevinsten, bestemmer hun seg for å dele millionbeløpet med vennene som lurte henne trill rundt.

– Jeg skal gi bort 90 prosent av det jeg har vunnet til venner og veldedighet, proklamerte Hilda raskt, ifølge expressen.se.

Ga bort penger

Og den lykkelige vinneren er tydeligvis til å stole på, for ti måneder senere er så å si hele beløpet borte.

Les også: Brite vant 1,4 mrd kroner på lotto

Hilda har kjøpt en ny bil og nedbetalt huslånet, mens resten er blitt fordelt på vennene som bløffet henne med det falske vinnerloddet.

– Jeg mener, hva skal man med alle pengene? Gi dem heller bort og gjør en forskjell i menneskers liv istedet, lyder oppfordringen fra Hilda.