Maria Mohn (Foto: TV 2)
Maria Mohn (Foto: TV 2)

Maria tok med mormor på «Idol»-opptak:
– Hun var stiv av skrekk

28-åringen dediserer fredagens opptreden til sin kjære mormor, som også fikk bestemme låtvalg.

Det er finalistenes nærmeste som står i fokus under tredje delfinale i «Idol». Alle har fått mulighet til å dedisere sin opptreden til en de er glad i, og for Maria Mohn (28) var det et lett valg.

– Det var egentlig det letteste valget jeg har gjort til nå. Og jeg synes låtvalg kan være veldig vanskelig. Men da jeg kom til finalerundene ringte mormor for da hadde hun nesten ikke fått sovet, og hun hadde bare tenkt på at jeg måtte synge «The winner takes it all», for det er den fineste sangen i hele verden, og da mente hun jeg kom til å gå videre uansett. Jeg er så glad jeg har kommet hit så jeg kan synge den for henne. Det er det eneste riktige å gjøre, sier 28-åringen.

Se Maria fortelle om mormor ovenfor!

Stiv av skrekk

Maria med mormor (Foto: Privat/Marias Idol-blogg)
Maria med mormor (Foto: Privat/Marias Idol-blogg)
Maria forteller om familiekjære slektninger som er glade i å være sammen og å le sammen. Men da mormor skulle bli med på opptak av et videoinnslag som skal brukes i fredagens sending var det ikke bare latter og glede.

– Da de var her for å lage videopptak var mormor stiv av skrekk først. Men så sa hun «nå kan jeg gjøre dette hver dag!» før hun gikk og ga kameramannen en stor klem og sa at han var nydelig. Det gikk kjempebra. Jeg tror hun synes det er veldig gøy, og jeg tror hun gleder seg til fredag!

– Hva mener hun om at opptredenen din er dedisert til henne?

– Jeg tror hun er veldig, veldig, veldig glad og stolt og jeg tror hun føler seg beæret.

Les bloggen til Maria her!

Musikkterapi for mormor

Maria selv er ikke mindre begeistret for å kunne synge for slektningen sin.

– Jeg synes det er veldig koselig å synge denne sangen for mormor, hun fortjener det. Sang og musikk er all trøst for henne. Hun bruker det hver eneste dag som terapi, så for henne er dette medisin. Håper jeg!

Se Maria snakke om «Idol»-eventyret, at Bianca røk ut og hvordan hun opplever presset fra konkurransen her:

566363

Hvordan Maria gjør det kan du se fredag kveld klokken 20.00. Les alt om «Idol» på tv2.no/idol!