asdfdasfdas
asdfdasfdas

Jakten-Svein:
– Vivian er min favoritt

...men Vivian er usikker.

I mandagens «Jakten på kjærligheten» skal bøndene Svein Bøylestad, Bente Fremo, Roar Husetuft og Linda Bjørnes sende hjem én av sine tre gjenværende friere.

– Utrolig sjarmerende jente

Svein har fått et nært forhold til sine tre friere Vivian Fiskaa (25), Mariann Sætre (25) og Christine Siljedal Arnesen (24), men det er én av dem som skiller seg spesielt ut for Svein.

– Jeg har en favoritt, jeg har det. Jeg syns Vivian er en utrolig sjarmerende jente, sier han.

Dette er ikke første gang han uttrykker sin begeistring overfor Ålesund-jenta Vivian. Allerede etter speeddaten fortalte han:

– Det å treffe Vivian var så nær full klaff som mulig. Skikkelig flott jente. Både utstråling, sjarm og hele hu strålte jo bare. Hun ga meg alt jeg håpet på, egentlig.

Se speeddaten med Svein og Vivian nedenfor! (Artikkelen fortsetter under videovinduet.)

554448

– Jeg får dårlig samvittighet

Etter å ha bodd flere dager på Sveins gård, er Vivian usikker. Hun vet ikke om Svein er den rette mannen for henne.

– Det begynner å bli realistisk at jeg skal sitte igjen til slutt. Jeg er usikker på om det kan gå mellom Svein og meg – om jeg får følelser etter hvert – og om jeg kan se for meg en fremtid her på gården. Jeg kjenner en klump i magen fordi alt blir så intenst. Det er så mye tanker og følelser. Jeg blir nesten stresset og jeg får dårlig samvittighet, sier Vivian.

Svein har imidlertid merket at Vivian har vært mer reservert enn tidligere, og i mandagens «Jakten på kjærligheten»-episode kan du se deres alvorsprat hvor de snakker ut om tingenes tilstand.

Se «Jakten på kjærligheten» på TV 2 mandag klokken 20.00.

Følg «Jakten på kjærligheten» på Facebook!