Tung kveld for Devils' Brodeur

Martin Brodeur var tilbake etter skade, men keeperveteranen hadde ingen god kveld mellom stengene for New Jersey Devils i NHL onsdag.

Martin Brodeur og Chad LaRose  (Foto: JUSTIN LANE/EPA)
Martin Brodeur og Chad LaRose (Foto: JUSTIN LANE/EPA)

39-åringen har vært borte fra isen de siste ukene på grunn av en skulderskade. I onsdagens kamp voktet han igjen målet for Devils, men klarte ikke å hindre 3-5-tap mot Toronto Maple Leafs.

Brodeur slapp inn fem mål på 23 skudd. Det gir en redningsprosent på 78,3.

Ble kampen store spiller
Kampens store spiller ble Joffrey Lupul, som scoret hattrick for de canadiske gjestene.

Han scoret tre ganger på under sju minutter i midtperioden.

New Jersey Devils gikk dermed på sitt tredje strake nederlag. Laget har tapt fem av sine seks siste kamper.

Flyers åpnet
Philadelphia Flyers åpnet sterkt borte mot Buffalo Sabres og scoret to ganger i løpet av kampens første to minutter. Scott Hartnell sørget for 3– 0 etter drøyt seks minutter. Hjemmelaget ga ikke opp og reduserte to ganger, men Flyers kunne til slutt feire 3-2-seier.

I Denver tapte Jonas Holøs' tidligere klubb, Colorado Avalanche, 1– 4 for Phoenix Coyotes. Radim Vrbata ble tomålsscorer for gjestene.