roberttrekkerseg
roberttrekkerseg

Derfor trakk Robert seg fra «Jakten på kjærligheten»

– Man vil jo ikke skuffe noen. SE VIDEO!

I mandagens episode av «Jakten på kjærligheten» fikk vi se at det tilspisset seg på gårdene da det nest siste valget ble tatt.

På Bente Fremos gård ble det imidlertid ikke noe valg ettersom Bentes frier Robert Liljedahl valgte å trekke seg fra gården.

– Jeg viker plass for kjærligheten

– Jeg tror du skal satse på en av de to siste i stedet for meg. Du er et fantastisk og fint menneske, og jeg vet hvordan de to andre føler for deg. Så jeg viker plass for kjærligheten, sa Robert til Bente i programmet.

Se Robert trekke seg i videoen øverst, og se han fortelle mer i etterkant i videoen nederst.

Bente var i grunnen veldig fornøyd med at det ble gjort på denne måten, ettersom hun også følte at de var mer venner enn potensielle kjærester.

– Det var en lettelse for meg. Jeg hadde noe på hjertet jeg også. Han hadde det samme på hjertet som jeg hadde på hjertet, sier Bente etter samtalen.

Les også på «God kveld Norge»; Jakten-Bente: – Jeg hadde sendt ham hjem uansett

Les også: Jakten-Robert vil ikke kysse Bente: – Jeg kysser ikke noen unødvendig

– Man vil jo ikke skuffe noen

– Nå har jeg tatt det valget med å reise hjem, eller jeg gjorde det for noen dager siden. Det føles ikke så lett, men heldigvis så føler Bente det samme. Man vil jo ikke skuffe noen. Det var gjensidig og det føles bra. Veldig bra, sier Robert i videoen du kan se nederst.

– I dag har det vært en veldig spennende dag. Vi har drevet med paintball og vi har spist mye mat. Jeg tror jeg har gått opp og kjenner at jeg må trene når jeg kommer hjem, sier Robert som nå ser frem til å komme hjem.

– Det skal bli godt å sove i egen seng.

Se friernes videodagbøker og andre klipp som ikke er vist på TV her!

Se Robert fortelle mer om avgjørelsen:

566440