bratseth_web (Foto: Johansen, Erik, © TOR)
bratseth_web (Foto: Johansen, Erik, © TOR)

"Der Elch" kommer til Golden Goal

Tidens beste landslagsspiller kommer og Henrik har fått kjørt seg mot Sverre Isachsen i rallycross.

Ukas gjest har 60 kamper med flagget på brystet og var selvskreven kaptein på det norske landslaget på 90-tallet. Han er kåret til tidenes norske landslagsspiller og regnes som en av Werder Bremens største spillere gjennom tidene. Ukas gjest er midtstopper-legenden Rune Bratseth.

Bratseth fikk hele 230 A-kamper for den tyske klubben før han la opp i 1994, og sikret seg blant annet to seriegull og to cupgull. "Der Elch" ble også den første norske spilleren som har vært med og vunnet en europacuptittel da Werder Bremen vant cupvinnercupen i 1992. Etter sin aktive karriere har han vært sportsdirektør i Rosenborg og er nå å se som ekspertkommentator på Viasat.

Fartsfylt duell
Henrik får en ny sjanse til å ta sin første seier i «Utfordringen». Denne gangen skal Henrik teste kjøreferdighetene sine mot den tredobbelte europamesteren i rallycross, Sverre Isachsen.


For å gjøre konkurransen jevnere har Henrik lagt premissene. Han kjører samme taktikk som tidligere og stoler på at utstyret vil gjøre jobben for han. Derfor har Henrik lånt Isachsens gull-bil «Stina» mens Isachsen selv må ta til takke med en litt mer alminnelig bil enn det han er vant til.

Hvem tror du vinner? Stem her!

Ny NM-deltakelse for Henrik
Henrik begynner å få en lang merittliste innenfor ulike polo-varianter. Tidligere i sesongen fikk vi se hvordan det gikk når Johan og Henrik prøvde seg på elefantpolo i Thailand. Denne gangen har Henrik byttet ut elefanten med kajakk og beveget seg over i det våte element.

Henrik har ikke akkurat god erfaring med idretter i det våte element, men det bergenske laget Puddefjord ga likevel Henrik en plass på laget som skulle delta i Norgesmesterskapet i kajakkpolo.

Se Golden Goal torsdager klokken 23:00 på TV2 Zebra og fredager klokken 23:20 på TV 2.

Les alt om «Golden Goal» her!

Har du noe du ønsker deg? Klikk her.

Vil du se andre ønskerepriser? Klikk her.