Kardashian (Foto: Nancy Kaszerman, © TS)
Kardashian (Foto: Nancy Kaszerman, © TS)

Derfor skiller Kris Humphries og Kim Kardashian seg

– Han er jo for f*** ingen Hollywoodstjerne.

I går kom nyheten om at Kim Kardashian og Kris Humphries skal skilles etter bare 72 dagers ekteskap. Kardashian skrev i rettsdokumentene at grunnen er «uforenelige forskjeller», men tabloidene slår seg selvsagt ikke til ro med den forklaringen.

Les også:Kim Kardashian skiller seg

Spekulasjonene om hvorfor ekteskap sprakk har vært mange, men ukebladet People mener at årsaken er en blanding av flere ting.

Media og arbeidspress

I tillegg til å være i medienes søkelys konstant, så er det mye stress knyttet til Kim Karadshians realityshow «Kim and Kourtney Take New York». Blant annet ble paret tvunget til å forkorte bryllupsreisen sin, fordi Kardashian måtte hjem og jobbe med showet.

Les også:Selger Kim Kardashians sex-video for 150 millioner

Humphries er også travel med sin karriere som basketspiller, og paret har hatt liten tid til hverandre. I tillegg påpeker mange at paret har gått veldig fort frem, og giftet seg veldig raskt. Bryllupet fant sted et knapt et år etter de traff hverandre for første gang.

Krangling om hvor de skulle bosette seg, var likevel en av de største kildene til konflikt.

Ingen vil huske deg

Humphries ønsket å flytte til Minnesota, mens hans kone helst ville fortsette å bo i LA. I en ny episode fra Kardashians realityserie krangler de om nettopp dette.

Les også:Reality-stjernen kastet klærne på stranden

– Hvordan skal jeg greie å kombinere karrieren min med å bo i Minnesota? spør en oppgitt Kim i serien.

– Kjære, etter du har fått barn og de har nådd skolealder, er det ingen som kommer til å huske deg, smeller det tilbake fra ektemannen.

I tillegg til disse problemene, skal Kardashian ha reagert svært negativt på at Humphries skaffet seg en presseagent, for å skape blest om sin person. Ifølge TMZ var dette dråpen som fikk begeret til å flyte over.

– Han er jo for faen ingen Hollywoodstjerne, han er idrettsutøver, skal hun ha sagt til venner.

Får ikke et rødt øre

Nå er altså bruddet et faktum, og det er Humphries som kanskje er den som har hatt mest å tape på det. Han vil ikke få et rødt øre i skillsmisseoppgjøret, fordi Kardashian var smart nok til å be ham undertegne en ektepakt.

Les også:– Kardashian-bryllupet var kleint!

Humphries har utvilsomt til salt i maten likevel. I følge TMZ tjener han rundt 3 millioner dollar i året. Likevel er det småpenger i forhold til Kardashian-klanen, som sopte inn 65 millioner dollar i fjor.